פורסם 2018 באוגוסט 317 שנים חשקה נפשכם בכרטיס MicroSD בנפח גדול והם ביצועים מינימליים מובטחים או בכונן SSD בנפח חצי טרה-בייט מתחת לרף הפטור הישראלי ממסים? אל תפספסו את ההזדמנויות הללולכתבה
פורסם 2018 בספטמבר 17 שנים ציטוט של DarkShock השאלה היא, מה בנוגע לאחריות? במידה והכונן נדפק, למי אני פונה? לאמאזון?! מה שמצחיק זה שאתה שואל את זה בפליאה... האחריות והשירות של אמזון טובים יותר מחלק ניכר מהחנויות בישראל
פורסם 2018 בספטמבר 17 שנים לא בהכרח מדויק. הMX500 נחשב מאוד איכותי ואם אינני טועה גם יש לו מעט RAM שהופך אותו לכונן מאוד נחשב בתחום הSSD המשתלמים.
פורסם 2018 בספטמבר 17 שנים ציטוט של gilka רק אתה ....אנחנו מחכים לבלאקפריידי :O) טוב אני קניתי בשביל שיהיה ככונן D במחשב נייד. בבלאק פריידי כנראה יחזרו על המבצע של ה-crucial 1TB MX500 ב-700 ₪
פורסם 2018 בספטמבר 27 שנים זה קצת מוזר, אני לא מוצא את הדגם של ה ssd הזה בכלל באתר של silicon power בגרסת 512GB, וגם לא רואה אף ביקורת עליו. הוא ממש חדש? זה הקטע? ממש שוקל להזמין אבל קצת מפחיד כשאין שום התייחסות אליו בשום מקום... מישהו מצא ביקורת כלשהי עליו? מישהו שהזמין אותו ויכול לפרסם איך הוא מבחינת ביצועים?
פורסם 2018 בספטמבר 27 שנים הביקורות שקראתי וראיתי על silicon power היו ממש לא טובות. באופן אישי העדפתי ללכת על MX500 והוא פשוט מעולה! (מכל בחינה)
פורסם 2018 בספטמבר 27 שנים ציטוט של Milford Cubicle מה שמצחיק זה שאתה שואל את זה בפליאה... האחריות והשירות של אמזון טובים יותר מחלק ניכר מהחנויות בישראל אני לא יודע כי מעולם לא הזמנתי מהם מוצר חשמלי, אז אם אתה אומר ככה אני אנסה.
פורסם 2018 בספטמבר 27 שנים ככונן מערכת עדיף ללכת על בטוח ולקנות MX500. אולם אם זה לצרכי גיבוי, לא רואה סיבה שלא לקנות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.