עבור לתוכן

פתיחת תיקייה חדשה באמצעות בקיצור דרך

Featured Replies

פורסם

שלום,

האם יש דרך לתכנת את העכבר כך שבאמצעות לחיצה על הגלגלת תיפתח תיקייה חדשה? (כמו שגוגל כרום לחיצה על לינק באמצעות הגלגלת פותחת אותו בחלון חדש)?

* העכבר הוא מסוג Logitech M705

תודה :)

פורסם

לא ידוע לי על הגדרה מובנית במערכת שמאפשרת לעשות משהו כזה, אבל בטח אפשר עם סקריפט ל-AutoHotKey.

פורסם
  • מחבר

מה זה Script? 😮

פורסם
  • מחבר

חשבתי על משהו בכיוון הזה:

https://support.logitech.com/en_za/article/23057

אני לא כ"כ בקיא במחשבים, אם זה נראה לכם משהו פשוט אשמח להדרכה.

שוב תודה :)

פורסם

קטע קוד שמבצע פעולה מסוימת. AutoHotKey היא הפלטפורמה שבה קטע הקוד הזה ירוץ (או במילים אחרות אתה מתקין את AHK כמו כל תוכנה אחרת, היא רצה ברקע אתה מוסיף לה את קובץ הסקריפט ודרכה הוא רץ. סביר שיש כבר סקריפט כזה, כדאי לחפש באתר שלל AHK.

לחילופין אתה יכול לבטל ב-Windows את האפשרות שתיקיות יפתחו באותו חלום ככה שבכל לחיצה כפולה על תיקייה היא תיפתח בחלון חדש. כנראה לא בדיוק מה שאתה מחפש אבל אולי עדיף על המצב הנוכחי (ואולי לא).

אתה גם יכול לנסות לעבור לסייר קבצים עם שתי חלוניות (או יותר) כמו FreeCommander, Total Commander, Q-dir, Double Commander וכדומה.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של About:blank

קטע קוד שמבצע פעולה מסוימת. AutoHotKey היא הפלטפורמה שבה קטע הקוד הזה ירוץ (או במילים אחרות אתה מתקין את AHK כמו כל תוכנה אחרת, היא רצה ברקע אתה מוסיף לה את קובץ הסקריפט ודרכה הוא רץ. סביר שיש כבר סקריפט כזה, כדאי לחפש באתר שלל AHK.

לחילופין אתה יכול לבטל ב-Windows את האפשרות שתיקיות יפתחו באותו חלום ככה שבכל לחיצה כפולה על תיקייה היא תיפתח בחלון חדש. כנראה לא בדיוק מה שאתה מחפש אבל אולי עדיף על המצב הנוכחי (ואולי לא).

אתה גם יכול לנסות לעבור לסייר קבצים עם שתי חלוניות (או יותר) כמו FreeCommander, Total Commander, Q-dir, Double Commander וכדומה.

תודה רבה על התגובה המפורטת. לצערי, לא מבין גדול במחשבים ולכן חושש לבצע מהלכים מורכבים.

חשבתי שאולי אפשר שאולי לעשות את זה דרך תוכנת ההתאמות של העכבר...

פורסם
ציטוט של Myrath

חשבתי על משהו בכיוון הזה:

https://support.logitech.com/en_za/article/23057

אם אין אפשרות לשייך בתוכנה SetPoint את הפעולה הרצויה ללחצן האמצעי, אז תצטרך לפנות לפתרון כמו AHK (דעובד על אותו עקרון, רק יש עקומת למידה קטנה) או לנסות את אחד הפתרונות האחרים שהצעתי כחלופה.

פורסם
  • מחבר

אם אין אפשרות לשייך בתוכנה SetPoint את הפעולה הרצויה ללחצן האמצעי, אז תצטרך לפנות לפתרון כמו AHK (דעובד על אותו עקרון, רק יש עקומת למידה קטנה) או לנסות את אחד הפתרונות האחרים שהצעתי כחלופה.

תודה על הפירוט ידידי, אם לא יהיה בsetpoint אני חושב שאוותר. לא חושש מהלמידה אלא מלבצע משהו בלתי הפיך ולהסתבך בשביל גימיק נחמד :)

פורסם

אין סיכוי לנזק בלתי-הפיך.

מצאתי איזה סקריפט ל-AHK אז תוכל לנסות.

• תוריד את AHK ותתקין בדיוק כמו כל תוכנה אחרת.
  • לאחר מכן תוריד את הסקריפט הזה ובסיום ההורדה תלחץ על הקובץ לחיצה כפולה כדי להפעילו. זה הכל. לא בטוח שזה יעבוד כי זה הסקריפט הראשון שמצאתי בחיפוש מהיר, אבל זה כל מה שצריך לעשות כדי להריץ סקריפט AHK מוכן.

ואם הסקריפט לא עובד או שכל זה נראה לך מסובך מדי, תמיד תוכל ללחוץ ולהחזיק את המקש Ctrl במקלדת ואז ללחוץ לחיצה כפולה על תיקייה כדי לפתוח אותה בחלון חדש. קצת יותר פעולות וצריך שתי ידיים, אבל לפחות תשיג ככה את הפונקציונליות הרצויה מבלי להידרש לדברים שאינך מרגיש בנוח איתם.

פורסם
  • מחבר

עשיתי את זה, אבל מה שקרה זה שלחיצה על הגלגלת עושה את מה שהקליק הימני בעכבר עושה, ולא את מה שלחיצה כפולה על השמאלי עושה.

יש דרך לסדר?

תודה רבה!!!

פורסם

טני צריך לנסות את הסקריפט/לעבור עליו. אני אשתדל לעשות זאת בימים הקרובים (קצת קצר בזמן עכשיו, עמך הסליחה).

פורסם
  • מחבר

כמובן... ממש תודה :)

הHotley בכללי נראה לי מעניין, אבל vtutorial נראה לי כמו קורס למתקדמים :/

פורסם
  • מחבר

טני צריך לנסות את הסקריפט/לעבור עליו. אני אשתדל לעשות זאת בימים הקרובים (קצת קצר בזמן עכשיו, עמך הסליחה).

אגב, לפי מה שאני רואה עכשיו זה רלוונטי רק לתיקיות הרגילות? כי התכוונתי בעיקר להשתמש בזה לתיקיות שבעץ התיקיות (תחת ה"גישה מהירה")

פורסם

אין לי מושג למען האמת, אבל הגיוני שזה יעבוד רק על תיקיות בחלון הראשי של סייר הקבצים. אם אתה מחפש פתרון לעץ תיקיות, זה קצת מסבך יותר את העניין.

פורסם
  • מחבר

אני לא מבין איך כשתכננו את מערכת ההפעלה הדבר הזה לא עלה 😮

המון תודה על הסיוע עד עתה בכל אופן! החכמתי.

אם יש לך tutorial ידידותי לautohotkey אני אשמח לנסות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים