פורסם 2018 באוגוסט 307 שנים מחבר Jabberwock תודה שלקחת את הזמן והרכבת מפרט בתקציב. אני מעריך את זה. חבר שלי החליט שהוא קונה מחשב חדש מסיבות מסויימות והתקציב שלו גדל ב 1000 ש"ח כלומר התקציב המקסימלי הוא 7000 ש"ח כרגע. הוא היה רוצה לדעת האם המפרט הנוכחי שהצעת היה משתנה בהתאם לתקציב החדש או שהמפרט הזה יספק אותו ל 5 שנים מבלי לשדרג. אין לו שום בעיה לשים את הכסף זה בכלל לא issue מבחינתו ככה שלא צריך לחשוב חסכוני אלא תלוי מטרה והמטרה היא - 5 שנים בלי דאגות.
פורסם 2018 באוגוסט 307 שנים גם אם תוסיף עוד אלף שקל, המפרט עדיין נשאר בעינו. לא הייתי מחליף דבר. לומר לך שהמפרט יכול להריץ משחקים על הגדרות גבוהות גם עוד 5 שנים זה אף אחד לא יכול להבטיח. מה שכן הייתי שומר את הכסף העודף לשידרוגים בעתיד. לפי ההשערה שלי - המעבד יחזיק לפחות 4-5 שנים. כרטיס מסך 2-3 שנים. וזה עדיין רק השערות, תלוי בקפיצות הטכנולוגיות של מוצרים חדשים.
פורסם 2018 באוגוסט 317 שנים מחבר ציטוט של Jabberwock גם אם תוסיף עוד אלף שקל, המפרט עדיין נשאר בעינו. לא הייתי מחליף דבר. לומר לך שהמפרט יכול להריץ משחקים על הגדרות גבוהות גם עוד 5 שנים זה אף אחד לא יכול להבטיח. מה שכן הייתי שומר את הכסף העודף לשידרוגים בעתיד. לפי ההשערה שלי - המעבד יחזיק לפחות 4-5 שנים. כרטיס מסך 2-3 שנים. וזה עדיין רק השערות, תלוי בקפיצות הטכנולוגיות של מוצרים חדשים. מודים לך. סופ"ש נעים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.