עבור לתוכן

בעיות לאחר שדרוג לArcher C7

Featured Replies

פורסם

היי

היום שדרגתי את הראוטר בבית מD-Link DAP-1360 ל D-Link Archer C7 בתשתית של הוט כמובן.

הראטור הישן היה מצליח לשדר למרחק קצר יחסית ורציתי לשדרג את הטווח, לכן שדרגתי את הראוטר אחרי שקראתי הרבה גם פה בפורום וגם ברחבי האינטרנט שזה דגם מומלץ ואמין עם יכול שידור טובה.

לצערי הרב, הArcher C7 מגיע בדיוק לאוטו טווח של הראוטר הקודם, ואפילו פחות. הוא עובד בסה"כ יום אחד ואני כבר חווה ניתוקים לפעמים...

ניסיתי לשחק עם כיוון האנטנות אך המצב נשאר אותו דבר. 

בקיצור, במקום שדרוג קיבלתי שנמוך...

יכול להיות שקיבלתי מוצר תקול? או שיש משהו שפיספסתי?

כמו כן, היה לי עוד 1360 שהיה מוגדר בתור ap, שכחתי את כתובת האייפי שלו, האם כדי לגשת אליו אני מוכרח לבצע ריסט?

תודה רבה!

פורסם

ייתכן שהטווח האלחוטי מוגבל בגלל מבנה הבית (קורת בטון, מראות וכדומה בנקודות אסטרטגיות לאורך הדרך). קליטה אלחוטית מושפעת מהמון גורמים וקשה להבטיח כיסוי מראש.

תתחיל מבדיקה אם קיימת גרסת קושחה עדכנית יותר לנתב מזאת שמותקנת אצלך. אם אין או אם זה לא עוזר, תוכל להתקין עליו OpenWRT/DD-WRT. אולי זה יעזור.

הניתוקים הם של החיבור לאינטרנט או של הקליינטים האלחוטיים/קוויים מהנתב?

תנסה להתחבר לנתב שמוגדר כ-AP דרך כתובת ממשק הניהול הרגילה. אם לא עובד, תגדיר את אותה רשת בדיוק כמו שהייתה בנתב הישן ככה שנקודת הגישה תתחבר ואז תבדוק בממשק הניהול של הנתב איזה קליינטים מחוברים ומהי כתובת ה-IP שלהם ומתוכם תאתר את נקודת הגישה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים