פורסם 2004 במאי 2521 שנים קיבלתי בארקט עם 2 חיבורי USB אחד FIREWARE ועוד חיבור מרובע ממש ממש קטן, מה זה?
פורסם 2004 במאי 2521 שנים מחבר אממ. היציאה האופטית (של הסאונד) יושבת על הלוח עצמו, אני מדבר על הברקט! (הברזל שמתחבר ליציאות PCI מאחורה)
פורסם 2004 במאי 2521 שנים גם לי יש כזה והוא בא עם הלוח של Gigabyte ומתחבר ללוח אם ביחד עם ה-Firewire באותו תקע.מעניין מה זה...
פורסם 2004 במאי 2521 שנים http://www.bjorn3d.com/Material/Article_88/Images/plugs.jpgהאם הריבוע הקטן שאתה מדבר עליו זה מה שיש בתמונה הזאת מימין?אם כן זה יציאה דיגיטלית אופטיתעריכה : מאיזהשהי סיבה הלינק לא עובד במוזילה פיירפוקס אז אם תה משתמש בזה,סמן אם העכבר תקישור לחץ לחיצה ימנית ולחץ copy link location
פורסם 2004 במאי 2521 שנים נו כן בברקט יש שתי חיבורי USB אחד FIREWIRE ובינהם הריבוע הקטן הזהיש 2 בארקטים:1 עם 2 USB (בלי שומדבר עליו חוצמזה)ועוד 1 עם 2 FW עליו, שניהם גדולים, ושוב גם פה אין עוד משהו עליו.אני מפספס משהו?
פורסם 2004 במאי 2521 שנים מחבר אולי דיי להתווכח אמרתי לך שאני יודע מה זה יציאה אופטית יש לי אותה על הלוח אםבקשר לחור הקטן כבר אמרו פה שזה סוג של FIREWIRE שמצלמות וMP3 PLAYER משתמשים בהם..זה מאוד הגיוני כי הריבוע הזה והיציאה הרגילה של הFIREWIRE מחוברים באותה נקודהנרגילה: קניתי את הלוח לפני שבוע-שבועיים, ואיחדו את כל החיבורים לברקט אחד, במקום שיתפוס 2 מקומותron26: הלינק כן עובד במוזילה פיירפוקס (:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.