פורסם 2018 באוגוסט 197 שנים הכותר הגדול ביותר של EA Games לשנה הקרובה מציע טריילר ארוך ועמוס אקשן - כולל הצצה קטנה אפשרית למצב ה-Royale החדשלכתבה
פורסם 2018 באוגוסט 207 שנים הם יצאו ממש אידיוטים עם התגובה לביקורת שלהם על הנשים וחוסר הדיוק ההיסטורי בטריילר הקודם. "לא רוצים, אל תקנו" ולדעתי ירו לעצמם ברגל. ככה לא מתייחסים לביקורת.
פורסם 2018 באוגוסט 207 שנים אני מת לדעת מאיפה הבאתם את השטות הזאת שבנות לא נלחמו במלחמת העולם השניה, לך תקרא קצת היסטוריה ומעבר לזה לא כל משחק חייב להיות מדויק היסטורית, זה משחק מחשב והרעיון בו זה להינות ואם אנשים לא קונים בגלל המחשבה הזאת שנהייתה טרנד מפגר על "חוסר דיוק היסטורי" אז אני מאחל לea שיפסיקו לעבודכל כך קשה בשביל קהל כל כך כפוי טובה שכל מה שהוא מחפש זה את הרע במשחקים.
פורסם 2018 באוגוסט 207 שנים "אלא נכונות לתרגם את הנוסחה המוצלחת למשהו שיתאים לשאר האווירה של Battlefield V באופן מיטבי." את האווירה הם כבר זרקו לפח עם הבחירות ההזויות שלהם.
פורסם 2018 באוגוסט 207 שנים לפי ההיסטוריה נשים נלחמו גם במלחמת העולם הראשונה וגם בשנייה באיזה כיתה אתה ילד תלמד קצת דברים לא רק נאצים השתתפו במלחמה
פורסם 2018 באוגוסט 207 שנים המממ - אורח שטורח להגיב על זה. תחזרי למחלקת שכתוב ההיסטוריה (החוג למגדר) שלך.
פורסם 2018 באוגוסט 207 שנים נשים לא נלחמו במלחמת העולם השנייה אולי בצרפת ורוסיה אבל בטריילר ובכיסוי של המשחק האישה בריטית אל תגידו לאנשים ללמוד היסטוריה בלי לדעת מה קרה בעצמכם חתיכת שמולאנים
פורסם 2018 באוגוסט 217 שנים או קיי חוכמה קטנה כי זה נכתב 24 שעות לאחר הכרזת NV של הכרטיסים החדשים. וואו. עם RTX, גראפית, זה עולם אחר ( אבל עדיין אכזר ). נערך 2018 באוגוסט 227 שנים על-ידי askme
פורסם 2018 באוגוסט 227 שנים מה שמשנה לפחות לי בסופו של דבר זאת המשחקיות. אני מאוד אהבתי את ה BF הישנים. היו יותר טקטיים ופחות ארקיידים, הגראפיקה זה בונוס נחמד אבל זה משני. עושה רושם שמבחינת הגיימפליי הם בכיוון הנכון, השליטה בנשק מבוססת על ריקוייל ולא על SPREAD, שזה מבחינתי עדיף כי באחד על אחד זה אומר שמי שטוב יותר כנראה ינצח, נותן יותר ביטוי ל AIM טוב ומחזיר את ההדשוטים לתמונה. הזוי שלמשל ב BF1 בהמון מצבים המשחק דוחף אותך לכוון לגוף ולא לראש. הבעיה עם זה היא שקשה יותר לאזן את הנשקים ככה, אני צופה מראש שיהיו כמה נשקים שיהיו OP לעומת השאר. גם העובדה שאין HEALTH REGEN מלא ושמתחילים עם קצת תחמושת מוסיפה עניין ופן אסטרטגי, ובאותו זמן מונעת משחקנים "להתקמפר" בנקודה אחת לתקופה. חוץ מזה, אין יותר כמעט בכלל 3D SPOTTING, שזה אחד הדברים ששנאתי כלכך ב BF4 למשל. לפעמים המשחק היה פשוט לירות מתחת לדוריטו. יש כאן פוטנציאל לאחלה של משחק, המון שינויים חיוביים. גם אם שיווקית בדיעבד הם עשו הרבה טעויות. מבחינתי היה נחמד אם הם היו עושים את זה תוך כדי שמירה על האוטנתיות של התקופה ובלי כל ה COSTUMIZATION השטותי הזה, אבל זה לא העיקר בכלל. זה בכל זאת מהלך שיכניס להם כסף וזה שינוי אסטרטגיה מבחינתם, הרי הם ביטלו את ההרחבות בתשלום, שזה בעצם חרא גם בגלל העובדה שזה עולה לצרכן מלא כסף בשביל להנות מהמשחק, וגם מפצל את הקהילה. אם זה מה שיכניס להם את הכסף הזה, שיהיה. עדיף ככה מבחיתי.
פורסם 2018 באוגוסט 317 שנים מאחר ולא ראיתי שזה פורסם איפשהו כאן באתר אז אני מפרסם את זה בשרשור הזה... EA הודיעו על דחיה של חודש ביציאת המשחק... התאריך הוא 20 לנובמבר במקום 20 (או 19) לאוקטובר. לפי ההודעה הרשמית (לא ציטוט מדויק), לאחר הבטא הסגורה (שהייתה לשחקנים מוזמנים) "התגלו" בעיות שעלולות לפגוע במשחקיות והם צריכים עוד זמן להחליק את הבעיות כדי שיהיה שחרור חלק יותר של המשחק. מצד אחד קצת מאכזב, מצד שני עדיף ככה...אני לא זוכר משחק BF בשנים האחרונות שיצא ולא היו לו בעיות עמוקות בהשקה...ככה אולי רוב הבעיות או חלק מהבעיות המרכזיות ייפתרו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.