פורסם 2018 באוגוסט 147 שנים כאשר אני נכנס לאתר של פניות הציבור של משרד התחבורה על מנת להגיש תלונה בנושא תדירות נמוכה של אוטובוסים בקריית אתא בהשוואה לתדירות הגבוהה של קו 2 של המטרונית, פיירפוקס חוסם לי את האתר: https://s19.postimg.cc/5wfclq5xv/image.png מה באפשרותי לעשות? נערך 2018 באוגוסט 147 שנים על-ידי dor123
פורסם 2018 באוגוסט 147 שנים תבדוק אם השעון של המחשב מכוון , לפעמים זה מוביל לשגיאה מהסוג הזה נערך 2018 באוגוסט 147 שנים על-ידי lompy
פורסם 2018 באוגוסט 167 שנים הדפדפן עדכני? כי לפי התמונה והמבנה שלו הוא די ישן אצלך במידה ואתה מעניין לבדוק אם קיים עדכון help > about firefox נערך 2018 באוגוסט 167 שנים על-ידי andralamusya
פורסם 2018 באוגוסט 197 שנים מחבר הפיירפוקס היה עדכני בעת העלאת תמונת השגיאה, וגם כרגע הוא על גרסה 61.0.2, והוא עדיין חוסם את אתר משרד התחבורה עם השגיאה המדוברת, שהחיבור לא מאובטח. גם Pale Moon עושה לי את אותו הדבר. נערך 2018 באוגוסט 197 שנים על-ידי dor123
פורסם 2018 באוגוסט 197 שנים FF לא בוטח בסרטיפיקציה של האתר כי היא של סימנטק. (קרא כאן אם זה מעניין אותך) תלחץ על הADVANCE ותוסיף את האתר לחריגים כדי לעקוף את הבעיה.
פורסם 2018 באוגוסט 197 שנים הבעיה באישור ה-SSL המשמש באתר. הדפדפנים לא מצליחים לאמת אותו (בדרך כלל מדובר באישור שאינו בתוקף או שנחתם עצמאית על-ידי ספק השירות). בכל מקרה, בפיירפוקס תלחץ על Advanced ואז על Add Exception ותעבור לאתר. לחילופין, תפתח את האתר בכרום שם אפשר לעבור לאתר באופן חד-פעמי בלי להוסיף אותו לרשימת החרגות באופן קבוע. בגלל שיש ספק לגבי דרגת ההצפנה של הפרטים שתזין, לא הייתי ממליץ להזין באתרים כאלה מידע אישי רגיש (צעודת זהות, כרטיס אשראי וכדומה), אלא אם כן אתה יודע מה הסיבה להודעה הזטת, אבל בגלל שכאן מדובר בטופס פנייה לא סביר שתתבקש בכלל להזין נתונים אישיים רגישים.
פורסם 2018 באוגוסט 197 שנים ציטוט של dor123 הפיירפוקס היה עדכני בעת העלאת תמונת השגיאה, וגם כרגע הוא על גרסה 61.0.2, והוא עדיין חוסם את אתר משרד התחבורה עם השגיאה המדוברת, שהחיבור לא מאובטח. גם Pale Moon עושה לי את אותו הדבר. זהו שאני עם העדכנית (61) והאתר מאומת ובסדר, איזו ספקית אינטרנט יש לך? יש מצב אתה משתמש בDNS של גוגל?
פורסם 2018 בספטמבר 27 שנים מחבר אני עם בזק בינלאומי. אני חושב שאני משתמש ב-DNS של גוגל. והאמת, עכשיו פיירפוקס מסכים להכנס לאתר ולא מוציא הודעות שגיאה. נערך 2018 בספטמבר 27 שנים על-ידי dor123
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.