עבור לתוכן

פיירפוקס חוסם את אתר משרד התחבורה מתוך טענה שהחיבור לא מאובטח

Featured Replies

פורסם

כאשר אני נכנס לאתר של פניות הציבור של משרד התחבורה על מנת להגיש תלונה בנושא תדירות נמוכה של אוטובוסים בקריית אתא בהשוואה לתדירות הגבוהה של קו 2 של המטרונית, פיירפוקס חוסם לי את האתר:

https://s19.postimg.cc/5wfclq5xv/image.png

מה באפשרותי לעשות?

נערך על-ידי dor123

פורסם

תבדוק אם השעון של המחשב מכוון , לפעמים זה מוביל לשגיאה מהסוג הזה

נערך על-ידי lompy

פורסם
  • מחבר

השעון במחשב שלי מכוון. אין לזה קשר לבעייה.

פורסם

הדפדפן עדכני? כי לפי התמונה והמבנה שלו הוא די ישן אצלך
במידה ואתה מעניין לבדוק אם קיים עדכון help > about firefox

נערך על-ידי andralamusya

פורסם
  • מחבר

הפיירפוקס היה עדכני בעת העלאת תמונת השגיאה, וגם כרגע הוא על גרסה 61.0.2, והוא עדיין חוסם את אתר משרד התחבורה עם השגיאה המדוברת, שהחיבור לא מאובטח. גם Pale Moon עושה לי את אותו הדבר.

נערך על-ידי dor123

פורסם

FF לא בוטח בסרטיפיקציה של האתר כי היא של סימנטק. (קרא כאן אם זה מעניין אותך)

תלחץ על הADVANCE ותוסיף את האתר לחריגים כדי לעקוף את הבעיה.

פורסם

הבעיה באישור ה-SSL המשמש באתר. הדפדפנים לא מצליחים לאמת אותו (בדרך כלל מדובר באישור שאינו בתוקף או שנחתם עצמאית על-ידי ספק השירות).

בכל מקרה, בפיירפוקס תלחץ על Advanced ואז על Add Exception ותעבור לאתר. לחילופין, תפתח את האתר בכרום שם אפשר לעבור לאתר באופן חד-פעמי בלי להוסיף אותו לרשימת החרגות באופן קבוע.

בגלל שיש ספק לגבי דרגת ההצפנה של הפרטים שתזין, לא הייתי ממליץ להזין באתרים כאלה מידע אישי רגיש (צעודת זהות, כרטיס אשראי וכדומה), אלא אם כן אתה יודע מה הסיבה להודעה הזטת, אבל בגלל שכאן מדובר בטופס פנייה לא סביר שתתבקש בכלל להזין נתונים אישיים רגישים.

פורסם

ציטוט של dor123

הפיירפוקס היה עדכני בעת העלאת תמונת השגיאה, וגם כרגע הוא על גרסה 61.0.2, והוא עדיין חוסם את אתר משרד התחבורה עם השגיאה המדוברת, שהחיבור לא מאובטח. גם Pale Moon עושה לי את אותו הדבר.

זהו שאני עם העדכנית (61) והאתר מאומת ובסדר, איזו ספקית אינטרנט יש לך? יש מצב אתה משתמש בDNS של גוגל?

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

אני עם בזק בינלאומי. אני חושב שאני משתמש ב-DNS של גוגל. והאמת, עכשיו פיירפוקס מסכים להכנס לאתר ולא מוציא הודעות שגיאה.

נערך על-ידי dor123

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים