עבור לתוכן

התייעצות בנוגע קניית Ryzen 7 2700x

Featured Replies

פורסם

המעבדים החדשים של amd יוצאים בקרוב מאוד. הזול מביניהם - 2920x - יעלה 650$ לא כולל מיסים.. זה יוצא בערך כפול מהעלות של ה 2700x.

הכסף שייחסך יכול ללכת לציוד היקפי טוב יותר (כרגע יש לי רק לפטופ, אז אני צריך את כל הציוד ההיקפי הנדרש)

אני מתלבט האם כדאי לי לקנות את ה 2920x. מצד אחד הוא חדש יותר, מהצד השני - האם אני באמת צריך יותר מה 2700x? 

המחשב שאני רוצה לבנות ישמש לתכנות, משחקים ב 1080p + קצב רענון גבוה ועריכת וידאו ברמה בינונית.

אשמח לדעתכם/ן

פורסם

ה 2920X נראה לי מיותר , לשימושים שלך התוספת בליבות לא תתן לך יותר מדי , מה גם שבאופן יחסי התוספת במחיר גדולה מהתוספת בביצועים.

בנוסף מדובר גם בתושבת שונה (TR4) ככה שהתוספת בעליות היא לא רק המעבד עצמו אלא גם בלוח אם וגם בקירור הלא סטנדרטי.

אני חושב שאתה יכול להסתפק בנתיים  2700X , אם בעתיד תגיע למסקנה שאתה צריך עוד ליבות אז שנה הבאה תוכל להחליף את המעבד למעבד מהסידרה החדשה שתצא (ZEN 2) וכנראה תכיל 12 ליבות.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של lompy

ה 2920X נראה לי מיותר , לשימושים שלך התוספת בליבות לא תתן לך יותר מדי , מה גם שבאופן יחסי התוספת במחיר גדולה מהתוספת בביצועים.

בנוסף מדובר גם בתושבת שונה (TR4) ככה שהתוספת בעליות היא לא רק המעבד עצמו אלא גם בלוח אם וגם בקירור הלא סטנדרטי.

אני חושב שאתה יכול להסתפק בנתיים  2700X , אם בעתיד תגיע למסקנה שאתה צריך עוד ליבות אז שנה הבאה תוכל להחליף את המעבד למעבד מהסידרה החדשה שתצא (ZEN 2) וכנראה תכיל 12 ליבות.

ה zen2 צפוי להשתמש באותה התושבת כמו ה ryzen7?

פורסם

תושבת AM4 ו TR4 נתמכות עד 2020 כלומר כל מעבד בתושבת שיצא עד 2020 יתאים לכל לוח אם שיצא בתקופה הזאת

פורסם

אפשר גם ללכת על אינטל, 8700k.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים