פורסם 2018 באוגוסט 77 שנים מישהו יכול לתת לי קישור לwindows 7 ultimate אני לא אוהב את ווינדוס 10 לכן אני רוצה לחזור ל windows 7 הישן והטוב. מומלץ קובץ iso כמובן
פורסם 2018 באוגוסט 77 שנים אתה יכול להוריד את קובץ ה- ISO מהאתר של מייקרוסופט. חיפוש בגוגל יביא אותך לעמוד ההורדה. לגבי פריצה אל תצפה שמישהו פה יעזור לך עם זה.
פורסם 2018 באוגוסט 77 שנים ציטוט של osher12343 זו הורדה בטוחה בלי בעיות ווירוסים? זה נותן הורדה מהאתר של מיקרוסופט: software-download.microsoft.com
פורסם 2018 באוגוסט 77 שנים חוקי להוריד לא חוקי לפרוץ ופריצות אסורות בפורטל\פורום תנסה פורומים אחרים "עממיים יותר" נערך 2018 באוגוסט 77 שנים על-ידי andralamusya
פורסם 2018 באוגוסט 77 שנים כל הורדה מהאתר של מיקרוסופט חוקית ואיכותית ואין חשש לרוגלות או ווירוסים. רק מה.. היא לא פרוצה, תצטרך סריאל ותצטרך לאקטב אותה לאחר עליית המחשב אחרת תהיה לך מערכת הפעלה שתינעל תוך 30 יום
פורסם 2018 באוגוסט 77 שנים מחבר שאלה קטנה אני חייב לשים את הקבצים ב iso ביו אס בי או שאני יכול להציב אותו ולפעיל את ההתקנה של הsetup?
פורסם 2018 באוגוסט 77 שנים אסור לחלוטין לדבר בפורום על תוכן לא חוקי כגון פריצות. ננעל. כל מי ששכח, לעיין בקשה בחוקי הפורום. קישורים להורדות יזכו את בעליהם בהרחקה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.