עבור לתוכן

החלפת מסך למחשב נייד

Featured Replies

פורסם
  • מחבר
ציטוט של askme

^^^^

קצת יקר, אבל היי, העיקר שאתה מרוצה !  :)

מה זה ? 

אוסף השאלות המיותרות ?  :nixweiss:

תודה!

יש משו בשאלות שהוא העלה..זה סיכון לעשות דבר כזה, גם עלול לפגוע בסוללה

• תגובות 42
  • צפיות 18.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר
ציטוט של askme

^^^^

קצת יקר, אבל היי, העיקר שאתה מרוצה !  :)

מה זה ? 

אוסף השאלות המיותרות ?  :nixweiss:

שאלה...לפני החלפת המסך, אז במסך נעילה היו לי תמונות משתנות וכרגע יש לי אחת קבועה..הייתי רוצה שזה יחזור להיות תמונות משתנות.שיחקתי בהגדרות של המסך נעילה אבל זה לא שינה משו אני תמיד תקוע על תמונה אחת.

פורסם

זה כבר לא קשור להחלפה של המסך, אתה יכול להיות רגוע.

זה קשור לוינדוס ולשיגעונות שלו. אם אני לא טועה צריך לזה אינטרנט כדי שזה יוכל להתחלף.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של Jabberwock

זה כבר לא קשור להחלפה של המסך, אתה יכול להיות רגוע.

זה קשור לוינדוס ולשיגעונות שלו. אם אני לא טועה צריך לזה אינטרנט כדי שזה יוכל להתחלף.

יש אינטרנט

פורסם

הממ במסך הנעילה צריך להיות רשום משו כמו "לא אוהב את התמונה?" תלחץ על זה והוא יתן לך אפשרויות

פורסם
  • מחבר
ציטוט של Jabberwock

הממ במסך הנעילה צריך להיות רשום משו כמו "לא אוהב את התמונה?" תלחץ על זה והוא יתן לך אפשרויות

אין כזה משפט...יש פה הצגת אפשרויות של

זרקור ווינדוס

הצגת שקופיות

תמונה

ניסיתי כל אחת מהן..לא ממש עזר

פורסם

אתה עם וינדוס 10 לא?

פורסם
  • מחבר
ציטוט של Jabberwock

אתה עם וינדוס 10 לא?

חיובי

פורסם

זה לא בהגדרות של מסך הנעילה. כשאתה במסך הנעילה עצמו ואתה מסתכל על התמונה רשום שם כל מני שטויות שמיקרוסופט רושמת. אחת מהן היא למעלה שמאלה. אם תעבור על זה עם העכבר תראה אפשרויות

פורסם
  • מחבר
ציטוט של Jabberwock

זה לא בהגדרות של מסך הנעילה. כשאתה במסך הנעילה עצמו ואתה מסתכל על התמונה רשום שם כל מני שטויות שמיקרוסופט רושמת. אחת מהן היא למעלה שמאלה. אם תעבור על זה עם העכבר תראה אפשרויות

אין במסך נעילה כלום חוץ מבצד שמאל למטה אייקון של וייפיי וכיבוי הפעלה

פורסם

רק אומר ואוסיף לדיון כאן שאני החלפתי מסך במחשב הנייד שלי (Samsung NP355V5C-01IL) - המקורי היה HD רגיל TN ומאט, ולא סבלתי את הפאנל הגרוע שלו, אז הצלחתי להשיג מצ'כיה את המסך שמתאים למחשב הנייד שלי והוא IPS (עדיין HD בלבד) - ה lp156wha-sll1 של LG. ידעתי שהוא מבריק ולא מאט, אז קניתי מראש מגן מסך מאט ב5 שקל מאליאקספרס (כמה כאלה). עכשיו הלפטופ שלי עם מסך IPS ומאט (מגן מסך) ועובד מעולה. בתור אחד שהיה לו מאט קודם - זה נראה בדיוק אותו הדבר, וזבה רק עולה 5 ש"ח למגן.

אם תרצו יש לי תמונות של כל התהליך, וסרטונים של הלפני ואחרי. אשמח להפיק מזה סרטון

פורסם
ציטוט של אור כהן

רק אומר ואוסיף לדיון כאן שאני החלפתי מסך במחשב הנייד שלי (Samsung NP355V5C-01IL) - המקורי היה HD רגיל TN ומאט, ולא סבלתי את הפאנל הגרוע שלו, אז הצלחתי להשיג מצ'כיה את המסך שמתאים למחשב הנייד שלי והוא IPS (עדיין HD בלבד) - ה lp156wha-sll1 של LG. ידעתי שהוא מבריק ולא מאט, אז קניתי מראש מגן מסך מאט ב5 שקל מאליאקספרס (כמה כאלה). עכשיו הלפטופ שלי עם מסך IPS ומאט (מגן מסך) ועובד מעולה. בתור אחד שהיה לו מאט קודם - זה נראה בדיוק אותו הדבר, וזבה רק עולה 5 ש"ח למגן.

אם תרצו יש לי תמונות של כל התהליך, וסרטונים של הלפני ואחרי. אשמח להפיק מזה סרטון

המתחיל במצווה .....   :)

יאללה, תן בראש !

פורסם

אז מה הבעיה שלך ?

זה מיועד למי ששוקל להחליף מסף בעתיד והגיע לדיון הזה, ולא לשום מטרה אחרת.

תירגע.

פורסם
ציטוט של askme

המתחיל במצווה .....   :)

יאללה, תן בראש !

תרגום לעברית, לאלו שלא הבינו - 

" יופי ! יוזמה טובה. אשמח אם תוכל להעלות את

מה שאמרת בהקדם. תודה רבה ! ".  :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים