פורסם 2018 באוגוסט 57 שנים בזמן האחרון שמתי לב שהמחשב שלי יוצר כל יום נקודת שחזור חדשה בשם windows modules installer. נדמה לי שזה לא היה בעבר. מישהו יודע למה זה קורה? מצורף צילום מסך של שחזור המערכת. מערכת ההפעלה היא וינדוס 10 בילד 1803
פורסם 2018 באוגוסט 57 שנים https://www.drivereasy.com/knowledge/windows-modules-installer-worker-high-cpu-on-windows-10-solved/
פורסם 2018 באוגוסט 57 שנים מחבר תודה askme על התשובה המהירה, אבל הבעייה שלי היא לא בשימוש גבוה ב-cpu אלא שפשוט כל יום נוצרת נקודת שחזור חדשה כמו שתיארתי מבלי שיש לי צורך בכל כך הרבה נקודות שחזור. הכונן פשוט מתמלא בנקודות שחזור שאינן נחוצות
פורסם 2018 באוגוסט 57 שנים אתה לא צריך. החלונות עושה את העדכונים בעצמו. וגם שם נקודות שחזור. בכלל לא משהו קריטי מכל בחינה. חזל"ש.
פורסם 2018 באוגוסט 57 שנים ציטוט של ariel007 לא זכור לי שב-4 או 5 לחודש עדכנתי דרייברים תבדוק בהיסטוריה של עדכון החלונות מה הותקן.
פורסם 2018 באוגוסט 57 שנים מחבר בהיסטוריית עדכונים של windows update אין עדכונים מהימים האלה ולא מופיעים שום עדכונים של דרייברים. עדכון אחרון היה ב-24 ליולי - KB4340917
פורסם 2018 באוגוסט 57 שנים יש לי בדיוק את אותו הדבר אבל אצלי משום מה הנקודות שחזור לא עובדות. גם לא נקודה שעשיתי ידנית. לא מצליח לשחזר. מקבל שגיאה אחרי שהוא מפעיל מחדש, שהוא לא הצליח לשחזר.
פורסם 2018 באוגוסט 57 שנים מחבר ציטוט של Ivan חלונות קבעה שהתקן/דרייבר שונה/נוסף ולכן לקחה גבוי. מה הבעיה עם זה ? אוקיי אני אעקוב אם זה חוזר על עצמו ציטוט של Titan7777 יש לי בדיוק את אותו הדבר אבל אצלי משום מה הנקודות שחזור לא עובדות. גם לא נקודה שעשיתי ידנית. לא מצליח לשחזר. מקבל שגיאה אחרי שהוא מפעיל מחדש, שהוא לא הצליח לשחזר. תנסה להיכנס להגדרות המערכת -> עדכון ואבטחה -> שחזור ומשם להגדרות אתחול מתקדמות. המחשב יבצע יציאה ושם תבחר בפתור בעיות -> אפשרויות מתקדמות ושם שחזור המערכת. תראה בתמונה המצורפת: נערך 2018 באוגוסט 57 שנים על-ידי ariel007
פורסם 2018 באוגוסט 57 שנים ציטוט של Titan7777 יש לי בדיוק את אותו הדבר אבל אצלי משום מה הנקודות שחזור לא עובדות. גם לא נקודה שעשיתי ידנית. לא מצליח לשחזר. מקבל שגיאה אחרי שהוא מפעיל מחדש, שהוא לא הצליח לשחזר. פתח בבקשה דיול נפרד, וספר לנו בדיוק מה השגיאה שמתקבלת. עדיף צילום מסך שלה.
פורסם 2018 באוגוסט 57 שנים ציטוט של Ivan פתח בבקשה דיול נפרד, וספר לנו בדיוק מה השגיאה שמתקבלת. עדיף צילום מסך שלה. פתחתי ואף אחד לא הגיב.
פורסם 2018 באוגוסט 87 שנים מחבר ציטוט של ariel007 בזמן האחרון שמתי לב שהמחשב שלי יוצר כל יום נקודת שחזור חדשה בשם Windows modules installer. נדמה לי שזה לא היה בעבר. מישהו יודע למה זה קורה? מצורף צילום מסך של שחזור המערכת. מערכת ההפעלה היא וינדוס 10 בילד 1803 עדיין נוצרת כל יום נקודת שחזור חדשה. הבעייה קיימת אצל הרבה אנשים, אפשר לראות כאן https://www.tenforums.com/antivirus-firewalls-system-security/115488-defender-update-frequency-normal.html וגם כאן https://www.reddit.com/r/Windows10/comments/94lfhc/what_do_windows_modules_installer_restore_point/ נערך 2018 באוגוסט 87 שנים על-ידי ariel007
פורסם 2018 באוגוסט 87 שנים תוכל להגביל את שטח הדיסק שנעשה בו שימוש בשחזור המערכת, כך זה יישאר במסגרת מסויימת ולא יתנפח, ולגבי אותן נקודות שנוצרות, בדוק בהיסטוריית מהימנות של המערכת בדיוק מה הותקן באותם תאריכים לפרטי פרטים, וכך תוכל להתחיל לדעת מה גורם לזה. חפש בתפריט ההתחל reliability history
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.