עבור לתוכן

שחזור המערכת - נקודות שחזור

Featured Replies

פורסם

בזמן האחרון שמתי לב שהמחשב שלי יוצר כל יום נקודת שחזור חדשה בשם windows modules installer. נדמה לי שזה לא היה בעבר. מישהו יודע למה זה קורה? מצורף צילום מסך של שחזור המערכת. מערכת ההפעלה היא וינדוס 10 בילד 1803

‏‏לכידה.JPG

פורסם
  • מחבר

תודה askme על התשובה המהירה, אבל הבעייה שלי היא לא בשימוש גבוה ב-cpu אלא שפשוט כל יום נוצרת נקודת שחזור חדשה כמו שתיארתי מבלי שיש לי צורך בכל כך הרבה נקודות שחזור. הכונן פשוט מתמלא בנקודות שחזור שאינן נחוצות

פורסם

ב 4 וב 5 לחודש זה בגלל עדכון של דרייברים.

פורסם
  • מחבר

לא זכור לי שב-4 או 5 לחודש עדכנתי דרייברים

פורסם

אתה לא צריך.

החלונות עושה את העדכונים בעצמו.

וגם שם נקודות שחזור.

בכלל לא משהו קריטי מכל בחינה.

חזל"ש.

פורסם
ציטוט של ariel007

לא זכור לי שב-4 או 5 לחודש עדכנתי דרייברים

תבדוק בהיסטוריה של עדכון החלונות מה הותקן.

פורסם
  • מחבר

בהיסטוריית עדכונים של windows update אין עדכונים מהימים האלה ולא מופיעים שום עדכונים של דרייברים. עדכון אחרון היה ב-24 ליולי - KB4340917

פורסם

חלונות קבעה שהתקן/דרייבר שונה/נוסף ולכן לקחה גבוי.

מה הבעיה עם זה ?

פורסם

יש לי בדיוק את אותו הדבר אבל אצלי משום מה הנקודות שחזור לא עובדות. גם לא נקודה שעשיתי ידנית.

לא מצליח לשחזר. מקבל שגיאה אחרי שהוא מפעיל מחדש, שהוא לא הצליח לשחזר.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של Ivan

חלונות קבעה שהתקן/דרייבר שונה/נוסף ולכן לקחה גבוי.

מה הבעיה עם זה ?

אוקיי אני אעקוב אם זה חוזר על עצמו

ציטוט של Titan7777

יש לי בדיוק את אותו הדבר אבל אצלי משום מה הנקודות שחזור לא עובדות. גם לא נקודה שעשיתי ידנית.

תנסה להיכנס להגדרות המערכת -> עדכון ואבטחה -> שחזור ומשם להגדרות אתחול מתקדמות. המחשב יבצע יציאה ושם תבחר בפתור בעיות -> אפשרויות מתקדמות ושם שחזור המערכת. תראה בתמונה המצורפת: 

‏‏לכידה.JPG

פורסם
ציטוט של Titan7777

פתח בבקשה דיול נפרד, וספר לנו בדיוק מה השגיאה שמתקבלת. עדיף צילום מסך שלה.

פורסם
ציטוט של Ivan

פתח בבקשה דיול נפרד, וספר לנו בדיוק מה השגיאה שמתקבלת. עדיף צילום מסך שלה.

פתחתי ואף אחד לא הגיב.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של ariel007

בזמן האחרון שמתי לב שהמחשב שלי יוצר כל יום נקודת שחזור חדשה בשם Windows modules installer. נדמה לי שזה לא היה בעבר. מישהו יודע למה זה קורה? מצורף צילום מסך של שחזור המערכת. מערכת ההפעלה היא וינדוס 10 בילד 1803

עדיין נוצרת כל יום נקודת שחזור חדשה.

הבעייה קיימת אצל הרבה אנשים, אפשר לראות כאן   https://www.tenforums.com/antivirus-firewalls-system-security/115488-defender-update-frequency-normal.html

וגם כאן

https://www.reddit.com/r/Windows10/comments/94lfhc/what_do_windows_modules_installer_restore_point/

פורסם

תוכל להגביל את שטח הדיסק שנעשה בו שימוש בשחזור המערכת, כך זה יישאר במסגרת מסויימת ולא יתנפח, ולגבי אותן נקודות שנוצרות, בדוק בהיסטוריית מהימנות של המערכת בדיוק מה הותקן באותם תאריכים לפרטי פרטים, וכך תוכל להתחיל לדעת מה גורם לזה. חפש בתפריט ההתחל

reliability history

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים