עבור לתוכן

אני מעוניין לרכוש מחשב לעריכה

Featured Replies

פורסם

מה התקציב המקסימאלי? גג 10000 ,בגדול מעוניין להרכיב ולקנות באילת

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?  לנסות לחסוך ,אם אפשר לרדת ל8000 זה יהיה מעולה ואם אפשר יותר פחות מזה ..זה יותר טוב

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?   אפטר ברמה גבוהה,עריכת 4K והתעסקות עם תלת של האפטר וCINEMA 4D

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אפטר אפקטס באופן קבוע בנוסף Elements..פרימייר מדי פעם,Cinema 4d בתור מישהו שהתחיל להתעסק בסימולציות של עשן ופרטיקלס וכו'

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא לגיימניג בכלל.

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות  לדגמים. צריך 2 מסכים לעבודה...לא מבין במסכים 

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? עכבר ומקלדת ורמקולים

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? לא משנה לי מצידי רעש של טרקטור

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא יודע מה זה אז כנראה שלא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? ווינדוס 10 והרכבה בחנות

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אני גר בבאר שבע...חושב לקנות את המחשב באילת

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? לא בלחץ

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה) כדאי שתהיה אפשרות לשני מסכים.

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? מתוכנן שידרוג

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: אני רוצה מחשב שאני יכול לעמוד בתקציב שלו אבל יוכל להריץ את כל מה שרשום למעלה שיהיה עד 8 אלף כהתחלה ואם אפשר אפילו פחות...ואז שיהיה לי אופציה לשדרג אותו עם הזמן כשיהיה כסף.

פורסם
ציטוט של Artyomx Kojoker

שיהיה עד 8 אלף כהתחלה ואם אפשר אפילו פחות...ואז שיהיה לי אופציה לשדרג אותו עם הזמן כשיהיה כסף.

זה לא כזה פשוט !

יש לך שתי פלטפורמות של אינטל ( כרגע ) - 

Z370  ו  - X299, שההבדל הכספי ביניהן הוא 2000 שקל.

זאת אומרת, אותם ביצועים ( פלוס מינוס ) כרגע, עם הפרש בעלות של 2000 ש"ח.

אממה, בראשונה אתה מוגבל ל - 64 גיגה זיכרון, ובשניה אתה יכול לשים גם 128 גיגה.

ומעל לכל, כרגע מרחפת עננת התראדריפר 2, שיכולה להפוך את כל התמונה. או שלא.

ציטוט של Artyomx Kojoker

מתי מתוכננת קניית המחשב? לא בלחץ

אז תמתין .....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים