פורסם 2018 באוגוסט 27 שנים היי ברצוני לרכוש מחשב נייד לשם תוכנות פרימייר, אפטר אפקט ופוטושופ. בעתיד ארצה להוסיף לו מסך גדול. מה שחשוב לי שיעבוד טוב ולא יתקע. שהמעבד שלו יהיה חזק. אני לא רוצה מק. והתקציב הוא עד 3000 שקל. אלא אם כן צריך יותר. אשמח לשמוע הצעות
פורסם 2018 באוגוסט 27 שנים שלום לך וברוכה הבאה לפורום ! ציטוט של תהיר לוי והתקציב הוא עד 3000 שקל. אלא אם כן צריך יותר. צריך יותר, הרבה יותר. בערך כפול וצפונה. אם באמת מדובר בנייד . ולמה לא נייח ? נערך 2018 באוגוסט 27 שנים על-ידי askme
פורסם 2018 באוגוסט 27 שנים מחבר אני סטודנטית וטסה לחילופים בחו''ל ובעיקרון אני משתמשת במכללה שלי במחשבים שלהם בדרך כלל שהם נייחים. ואני צריכה שיהיה איתי משהו בחו''ל.
פורסם 2018 באוגוסט 27 שנים או קיי אז צריך נייד ..... עדיין, הסכום נותר בעינו, לצערי. אי אפשר להשאיל מהמכללה ?
פורסם 2018 באוגוסט 27 שנים לא, מה פתאום ! כתבתי על נייח לפני שאמרת חו"ל וכו'. מה שכן טיפה יכול לעזור לך, זה לקנות את הנייד בחו"ל. זה יכול להוזיל בקצת, אבל לא חצי מחיר ... ואז יש את עניין האחריות ועוד כמה פרוצדורות, כמו עברית במקלדת. נערך 2018 באוגוסט 27 שנים על-ידי askme
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.