עבור לתוכן

לוח אם ASRock H370M Pro4: אלוף במשקל נוצה

Featured Replies

פורסם

בואו להכיר את אחד מלוחות האם המעניינים ביותר שאתם יכולים לרכוש למערכת Coffee Lake תקציבית - האם ההנדסה של ASRock מנצחת את המתחרות הגדולות?

לכתבה

פורסם

שאלה - קירור המעבד שבתמונות, רואים שלמעשה הוא חוסם סלוט זיכרון אחד. השאלה היא האם התקנת אותו כי מימלא לא היה צורך בכל ארבעת חריצי הזיכרון או זה מה יש ?

פורסם
  • מחבר

יש שלל קירורים, אבל אני מעריץ של קירורי C type במקרה הזה. סיבוב של 90 מעלות אפשרי בין כה וכה להתקנת 4 מקלות זיכרון

פורסם

תודה על הסקירה.

אני גם חובב של הקירורי c של נוקטואה.

גם לפי האתר וגם לפי הchokes יש ללוח 10 שלבי יצוב מתח.

למרות שזה לא כל הסיפור, צריך לדעת את איכות הרכיבים וההספק כדי להעריך איכות כוללת.

פורסם
  • מחבר

הבקר הוא למעשה בקר של 4+2 כשאלו של הVSOSC לא הוכפלו ואלה של VCORE פוצלו חשמלית אבל לא בצורה מנוטרת. פמצל שקעים על אותו הפאזה בית לא יתן לך להעמיס 6 מקררים, נקרא לזה כך :)

פורסם

המעלות שמדדת הם של הvrm כמו שציינת?

האם יש רגש בלוח, ידני או שהתכוונת לליבה?

פורסם
ציטוט של none77

גם לפי האתר וגם לפי הchokes יש ללוח 10 שלבי יצוב מתח.

לפי עמוד הלוח H370M Pro4 של ASRock ללוח אכן יש 10 שלבי ייצוב מתח, אבל לפי התמונות יש 11 רכיבי chokes.

ציטוט של djelectric

הבקר הוא למעשה בקר של 4+2 כשאלו של הVSOSC לא הוכפלו ואלה של VCORE פוצלו חשמלית אבל לא בצורה מנוטרת.

סתם מעניין אותי לדעת - מהיכן המידע הזה מגיע? האם הוא מפורסם בצורה רשמית במקום כלשהו?

אגב, יש לשים לב שבעמוד הרישמי של הלוח כתוב:

ציטוט

Supports CPU up to 95W

פורסם
  • מחבר
ציטוט של smalul

סתם מעניין אותי לדעת - מהיכן המידע הזה מגיע? האם הוא מפורסם בצורה רשמית במקום כלשהו?

לצערי לא. חקר לוח האם מגלה את זה לפי חיווי מהבקר.

לגבי 95W. זה מונח שאני לא יודע אישית למה הוא קיים, בטח לא בעידן שבו קיימים מעבדים כמו 8700K שאתה לא צריך לעשות להם אוברקלוק כדי שתוכנתית תוכל למשוך מהם 150W. המונח מתייחס לתדרי סטוק, שבמעבד הזה הוא 3.7, אבל המעבד הזה לא רץ ב-3.7 כמעט בשום מצב אי פעם במאמץ, אז מה הטעם.

במקום להשאר עם הנדסה שמתאימה למרובעי הליבות של שנה שעברה, צריך להתעורר כבר למציאות הזאת, כי בקרוב המעבדים יטפסו בעוד כמה עשרות וואט במאמץ.

עדיין יוצאים עכשיו לוחות אם עם 8 שלבי VCORE למעבדי TR ואני שואל מה לעזאזל קורה פה, איך לעזאזל מאכילים 32 ליבות בכזה דבר. הרי אף אחד לא יאכיל 16 ליבות ב-4 שלבים. פשוט טירוף.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים