פורסם 2018 ביולי 47 שנים שלום חברים. ברשותי מחשב עם ווינדוז 10. אני פתאום מגלה שתיקיית תמונות ומוסיקה נצפית במחשב נייד אחר שגולש על הרשת שלי (באישור שלי). ביטלתי גילוי רשת ושיתוף קבצים וזה עדיין לא עוזר- זה עדיין מופיע במחשב ההוא (עם ווינדוז 8 ) כשפותחים "מחשב שלי" תחת לשונית "מיקומים ברשת". ביטלתי גם שיתוף לתיקיית תמונות ומוסיקה ועדיין כאילו כלום. איך אני מבטל את האפשרות הזו ששום חומר מהמחשב שלי לא יהיה משותף? תודה
פורסם 2018 ביולי 57 שנים מחבר עשיתי גם את זה וזה לא עזר. אני מדגיש שמה שרואים במחשב השני זה רק החומרים שמופיעים בתיקיית מוזיקה ותמונות.
פורסם 2018 ביולי 67 שנים תחת הכותרת כל הרשתות -> https://www.tenforums.com/tutorials/50179-turn-off-public-folder-sharing-windows-10-a.html כמוכן, בדוק שבסעיף הזרמת מדיה גם הוא לא מאופשר.
פורסם 2018 ביולי 87 שנים תוודא שהוא יכול גם לגשת לחומרים עצמם ולא רק לראות את התיקייה. ייתכן שלתיקיות הספציפיות הוגדרו אפשרויות שיתוף נפרדות. אם כן, תוכל לבטל אותן במאפיינים של כל תיקיה.
פורסם 2018 ביולי 87 שנים מחבר בדקתי והוא רואה תמונות מוזיקה וסרטונים. ביטלתי את אפשרות השיתוף של התיקיות הבעייתיות וזה לא עזר.
פורסם 2018 ביולי 87 שנים הצעה אחרונה - הורד V בהגדרות כרטיס הרשת בשורה File and Printer Sharing for Microsoft Networks ראה הוראות בקישור -> https://www.kapilarya.com/how-to-manage-file-and-printer-sharing-in-windows-10
פורסם 2018 ביולי 87 שנים ציטוט של nanana בדקתי והוא רואה תמונות מוזיקה וסרטונים. ביטלתי את אפשרות השיתוף של התיקיות הבעייתיות וזה לא עזר. אתה יודע, זה נשמע מה זה הזוי. זה "לא עוזר" וזה "לא עוזר" ושום דבר "לא עוזר". או שעלית על באג נורא נדיר, או שאתה עושה טעות בסיסית איפשהו (אתה בטוח שזה המחשב הנכון? בטוח שביטלת בכל המקומות הנכונים?), או שאתה מחרטט אותנו (מצטער על חוסר האמון, אבל כבר היו פה דברים כאלה) :P
פורסם 2018 ביולי 87 שנים מחבר באתי כאן לפורום של המקצוענים אחרי שניסיתי את הדברים הבסיסיים וזה לא עזר. אין לי מושג למה. כרגע בוצע כל מה שהוצע כאן ולא עזר. יכול להיות שיש לי בעיה בהרשאות ניהול או משהו כזה. כי משום מה אני לא מצליח להתפטר מהשם הקודם של המשתמש של המחשב שלי. והתיקייה הראשית המשותפת מופיעה במחשב השני במיקומים ברשת, עם השם משתמש הקודם (ובסוגריים השם משתמש החדש שלי). תודה לכולם! נערך 2018 ביולי 87 שנים על-ידי nanana
פורסם 2018 ביולי 87 שנים אז אולי מה שמשותף זו בכלל התיקיה של המשתמש הקודם? אולי יש לך שתי תיקיות? המשתמש הקודם פעיל? אם המשתמש הנוכחי הוא אדמין, אתה אמור להיות מסוגל למחוק את הקודם לחלוטין.
פורסם 2018 ביולי 87 שנים קבוצה ביתית בוטלה בעדכון היוצרים האחרון של 10. היות ולא השתמשתי באופציה הזאת לא חקרתי מה קורה למי שהיתה לו קבוצה ביתית בעקבות העדכון האחרון. אולי קשור למקרה ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.