עבור לתוכן

עזרה - רכישת מפלצת

Featured Replies

פורסם
אהלן חברים.
בשבוע הקרוב אני מתכנן לרכוש לעצמי לאפטופ לצרכי גמינג.
הצורך : משחקי סטים\רשת\ (Call of Duty\Foutnight\Left4dead\Medal of honor)...הבנתם את העניין
בגלל שאני נייד וגר בארהב אני מעוניין בלאפטופ בלבד, כסף לא בעיה.
אחרי הרבה קריאה הבנתי שלי הכי הגיוני יהיה לקנות את ה AlienWare.
אלה שלושת המחשבים שאני מתלבט ביניהם רציתי לדעת מה דעתכם בעניין מבחינת ביצועים והפרשי כסף.

Alienware - 17.3" Laptop - Intel Core i7 - 16GB Memory - NVIDIA GeForce GTX 1070 - 256GB Solid State Drive + 1TB Hard Drive - Black

1900$

New! Alienware - 17.25" Laptop - Intel Core i9 - 16GB Memory - NVIDIA GeForce GTX 1080 OC Edition - 1TB HDD + 512GB Solid State Drive - Black

2500$

New! Alienware - 17.3" Laptop - Intel Core i7 - 16GB Memory - NVIDIA GeForce GTX 1070 OC Edition - 1TB + 8GB Hybrid Hard Drive - Epic Silver

1700$

אשמח לעצות טובות, הצורך הוא נטו משחקים והתניידות ככה שאוכל לשחק בכל מקום, אני מבין שיש עניין של משקל אבל זה לא מטריד אותי.

מחכה לתשובה 

פורסם
  • מחבר
ציטוט של Eliav hakmon
אהלן חברים.
בשבוע הקרוב אני מתכנן לרכוש לעצמי לאפטופ לצרכי גמינג.
הצורך : משחקי סטים\רשת\ (Call of Duty\Foutnight\Left4dead\Medal of honor)...הבנתם את העניין
בגלל שאני נייד וגר בארהב אני מעוניין בלאפטופ בלבד, כסף לא בעיה.
אחרי הרבה קריאה הבנתי שלי הכי הגיוני יהיה לקנות את ה Alienware.
אלה שלושת המחשבים שאני מתלבט ביניהם רציתי לדעת מה דעתכם בעניין מבחינת ביצועים והפרשי כסף.

Alienware - 17.3" Laptop - Intel Core i7 - 16GB Memory - NVIDIA GeForce GTX 1070 - 256GB Solid State Drive + 1TB Hard Drive - Black

1900$

New! Alienware - 17.25" Laptop - Intel Core i9 - 16GB Memory - NVIDIA GeForce GTX 1080 OC Edition - 1TB HDD + 512GB Solid State Drive - Black

2500$

New! Alienware - 17.3" Laptop - Intel Core i7 - 16GB Memory - NVIDIA GeForce GTX 1070 OC Edition - 1TB + 8GB Hybrid Hard Drive - Epic Silver

1700$

אשמח לעצות טובות, הצורך הוא נטו משחקים והתניידות ככה שאוכל לשחק בכל מקום, אני מבין שיש עניין של משקל אבל זה לא מטריד אותי.

מחכה לתשובה 

דבר אחד שאני לא מצליח למצוא לו פתרון זה עניין הגרפיקה, אין אפשרות לרכוש לפאטופ חיה עם מסך led/4k???

פורסם

ברור שאפשר, הלפטופ הזה מגיע עם אופציה למסכי 4K או QHD 120Hz אבל בשביל לבחור קונפיגורציה כזאת כנראה שתצטרך להזמין אותו ישירות מהאתר של דל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים