פורסם 2018 ביוני 297 שנים שלום לכולם, אשמח לסיוע כאן. החלפתי ממש לא מזמן את חד הכוננים הקשיחים שלי HDD. מאז ההחלפה אני שם לב של-BIOS לוקח לא מעט זמן לאתר אותו - משהו כמו 20-50 שניות בכל פעם שעושים ריסט קר. בקונפיגורציה עם הכונן שהוחלף (היה תקול), התהליך היה אורך מספר מילישניות. אשמח לסיוע לאבחן את הבעיה ולפתור אותה. תודה לכל העוזרים!
פורסם 2018 ביוני 297 שנים ככל הנראה שהכונן הזה חולה. החלף את הכבלים שלו, חבר אותו לכניסה אחרת בלוח האם, בדוק אותו במחשב אחר.
פורסם 2018 ביוני 297 שנים מחבר ציטוט של Ivan ככל הנראה שהכונן הזה חולה. החלף את הכבלים שלו, חבר אותו לכניסה אחרת בלוח האם, בדוק אותו במחשב אחר. האם יש דרך לא חומרתית לבדוק האם הוא חולה לפני שאני מתעסק לי בלוח האם וכיו"ב?
פורסם 2018 ביוני 297 שנים היי תוריד HD SENTINEL - מספיקה גם גירסת ניסיון. שם, בלשונית הראשונה ( OVERVIEW ׁ) תראה מה המצב של הקשיח.
פורסם 2018 ביוני 297 שנים מחבר הרצתי, חוץ מהעובדה שהוא חם יותר מהאחרים (סביב 53 מעלות, מול 35 מעלות), כל הבדיקות (extended test) יצאו תקינות.
פורסם 2018 ביוני 297 שנים מנסיוני כונןן שחולה במחלה הזאת עובר את כל הבדיקות בלי שום אינדיקציה, ולאחר העליה של חלונו, עובד שנים בלי שום בעיה. נערך 2018 ביוני 297 שנים על-ידי Ivan בטלתי את המילה איתחול.
פורסם 2018 ביוני 297 שנים ^^^^ בהחלט יש מצב. זה לא אומר שהכונן לא יכול למות עוד דקה. קיצור, הכל פתוח. בוא נהיה אופטימיים, אבל לא שוטים. תגבה את החומר מהקשיח ( זה תמיד טוב ! ) ותפרמט. עצם העובדה שהוא חם, גם לא מוסיפה לו בריאות ומנגד, יכולה להעיד על בעיה כלשהיא.
פורסם 2018 ביוני 297 שנים אופס. הכוונה שלי היתה איתחול של חלונות!! מי לעזעזל תרגם FORMAT לאיתחול, ולמה ?
פורסם 2018 ביוני 307 שנים מחבר הכונן בריא ב-100% על פי הבדיקות בתוכנה: http://prntscr.com/k11qbi שימו לב שהכונן באופן קבוע חם יותר. חייב להגיד שכל הרכישה של הכונן היתה בעייתית: הכונן יוצר ב-2012, נאמר על ידי TMS שכל הכוננים שלהם יוצרו אז; לא יודע... הרגשה קצת מוזרה שגורמת לי להשקיע יותר מעלות הכונן. סתם מבאס. נערך 2018 ביוני 307 שנים על-ידי harel_d
פורסם 2018 ביולי 17 שנים תראה, כל עוד הוא היה תקין לא הייתי טורח להחזיר אותו בגלל שהוא עבר שימוש קצר, אבל אם בנוסף הוא עושה לך בעיות, אל תחשוב פעמיים. תחזיר אותו ושיחליפו אותו לאחד חדש. נערך 2018 ביולי 17 שנים על-ידי yotam
פורסם 2018 ביולי 17 שנים ואילו אני חושב שלא סתם מציינים תאריך ייצור על כוננים קשיחים. הזמן לא מיטיב עימם, מה לעשות. ברור שלא אומר לדרוש כונן שיוצר בשבוע האחרון, אבל איך חנות מוכרת כונן מלפני 6 שנים, אין לי צל של מושג.
פורסם 2018 ביולי 17 שנים בלי קשר אם הכונן ישן או לא, תקין או לא, שאת זה צריך לבדוק, ישנם כוננים שהספין אפ שלהם עובד בצורה אחרת, במיוחד לאחר ש-windows כבר עבד או שמותקן intel rst . כלומר בריסט מלא עם כיבוי אין שום בעיה ,אבל בהפעלה מחדש בלבד לוקח לו כ-20 שניות עיכוב בביוס. אחד הכוננים שלי הוא כזה והיה כזה מרגע שהותקן כחדש. וזה לא גורם לשום בעיה מלבד אותו עיכוב. אגב, אם עבד דוס או בוט מכונן אופטי, ניתן לעשות הפעלה מחדש ולא תהיה בעייה, זה קיים רק לאחר -windows
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.