עבור לתוכן

יש מצב עם SAMSUNG 2X256 PC3200 ???

Featured Replies

פורסם

אני לא הכי מבין בנושא אבל ניסיתי לעשות OC ראשון והמחשב ניתקע לי

לפני עליית הWINDOWS .

יש לי לוח של ABIT IS7-E אני צריך לשנות משהו בתיזמונים?

מה צריך להיות היחס בין ה APG PCI ?

אני מנסה לעלות מ200/250 עם P2.4 /800

תודה לכל העוזרים ........................

פורסם

זה לא היחס בין ה PCI ל AGP (היחס הוא קבוע X2) אלא התדרים שלהם ממש (33 ל PCI ו 66 ל AGP - ורצויי שישאר ככה).

תוריד את המחלק של הזיכרון אם אתה מתכוון לעבוד בבאס כזה, ווכמובן תעלה את המתח של המעבד.

ובכלל תתחיל בשלבים ואל תקפוץ ישר ל 250.

נ.ב

הועבר לפורום אוברקלוקינג

פורסם

אם אתה משתמש בסמסונגים חדשים עם הסיומת FTN

אז זה מודלים סבבה והם יכולים לעשות 220-235

פורסם

שמתי לב למשהו מוזר שהזיכרון ADATA אפילו יותר מהיר מזיכרון CORSAIR בביקורת באתר פה... והוא גם יותר זול בהרבה!! ;)

הוא יותר טוב מהסמסונג האלה כי נימאס לי כבר נהזיכרון המעפן שלי הוא סוחב עד 380מה"צ אבל יותר הוא מת וזה עוד במתח של 2.9 :-\

פורסם

שמתי לב למשהו מוזר שהזיכרון ADATA אפילו יותר מהיר מזיכרון CORSAIR בביקורת באתר פה... והוא גם יותר זול בהרבה!!  ;)

הוא יותר טוב מהסמסונג האלה כי נימאס לי כבר נהזיכרון המעפן שלי הוא סוחב עד 380מה"צ אבל יותר הוא מת וזה עוד במתח של 2.9  :-\

LOL

חשבת שזה קצת לא הגיוני שזכרונות 400mhz עוצרים אותך ב380mhz ?

בכל מחשב פנטיום X.XC הם עובדים מצויין על 400.

תאמין לי אני לא מומחה גדול לOC אבל מה שבטוח שזה לא הזכרונות, ואין לך טעם לקנות זכרונות 500mhz כי אתה לא תגיע למהירות כזאת אם אתה נעצר ב380hz...

ואני אישית לא הייתי נותן להם 2.9 הם לא מושקין גייל או א-דאטה אלו זכרונות value לא לOC.

פורסם

מה שמגביל אותי פה זה הזיכרון והמעבד!! כי הלוח זה לא יכול להיות ;)

חוץ מזה אין יל כרטיסים אל הלוח חוץ מהכרטיס מסך... ;)

פורסם

1.ממש אין לך מה לתת להם מעל 2.7 אתה לא מקבל מזה כלום

2. הם רצים הרבה מעבר ל 400 אז בדוק שוב כי בטוח שזה לא הזכרונות - חבל לך על הכסף .

3. להגיד שזכרונות של סמסונג הם גרועים זה בורות ! הרי 70 אחוז מהזכרונות בעולם זה מבוסס על סמסונג אז כנראה שהם עושים משהו טוב.

פורסם

אז זה 100% המעבד!! וה אפשוט לא סוחב יותר מ-166מה"צ אני רק שם לו 167 המחשב ניתקע כבר ולא עושה פוסט :P

אני חושב לקנות 2500M או 2400M מה כדי לקחת?? גם ל-2400M יש 512קאש?

פורסם
  • מחבר

מישהוא יכול להמליץ לי על תוכנה אמינה לבדיקת חום זיכרון ומערכת ....

כרגע אני על 230 FBS בתקווה כמובן לעלות עד 250

המעבד על 43.5 44 מעלות, זה סביר נכון ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים