עבור לתוכן

BT PLUG ל RJ45 יש חיה כזו?

Featured Replies

פורסם

אוקיי אז ככה, עברתי לא מזמן לאינטרנט וטלוויזיה של פרטנר(  100מב מהירות). הראוטר שהם מספקים פשוט גרוע ברמות שלא יתוארו ( עדיין עובד על תקן N ולא AC).

אז קניתי ראוטר חדש D-LINK DIR-815/AC1200.

ניסיתי לחבר ולהגדיר אותו ואז שמתי לב שלראוטר הישן החיבורים היו ככה: 

חיבור Ethernet מהמודם - LAN1 

חיבור Ethernet מהZingWell (מין בוקסה לבנה שמתחברת לשקע חשמל וממש יוצא הכבל רשת) - LAN 4 

חיבור RJ11 שבצידו השני מתחבר לקיר לשקע מסוג BT PLUG של טלפונים - התחבר לחיבור DSL .

הבעיה שבראוטר החדש אין לי חיבור DSL (RJ11), יש פתרון או שזרקתי כסף על ראוטר חדש?

אם זה יועיל במשהו אז זה החיבורים של המודם:

כבל RJ11 עם BT PLUG בקיר מחובר לשקע Phone

כבל Ethernet מחובר לשקע wan ובצידו השני מחובר לראוטר הישן לשקע LAN1

ובמודם יש עוד שקע rj11 עם כיתוב phone יש אפשרות לשחק עם זה איכשהו? 

או בכלל להחליף את השקע שבקיר לכבל רשת? 

אם זה היה רק חיבור אחד מזמן הייתי עושה את זה הבעיה שזה חיבור מוזר של הוט עם 2 יציאות של BT PLUG ושניהם בשימוש

פורסם

הציוד שפרטנר מספקים הוא ראוטר משולב עם מודם, מה שאתה קנית הוא ראוטר בלבד. הפתרון הוא לשנות את ההגדרות במכשיר של פרטנר ככה שישמש כמודם בלבד ולחבר אליו בכבל רשת את הראוטר החדש. 

פורסם
  • מחבר
ציטוט של etal

הציוד שפרטנר מספקים הוא ראוטר משולב עם מודם, מה שאתה קנית הוא ראוטר בלבד. הפתרון הוא לשנות את ההגדרות במכשיר של פרטנר ככה שישמש כמודם בלבד ולחבר אליו בכבל רשת את הראוטר החדש. 

אז מה זה המודם השני? לטלפון ? 

הכנתי פה משהו כדי שלא יבלבל יותר מידי
https://ibb.co/jd4uFdUntitled.jpg

פורסם

יש לך שני מכשירים של פרטנר ושניהם מחוברים גם לטלפון וגם אחד לשני בכבל רשת?

פורסם
  • מחבר
ציטוט של etal

יש לך שני מכשירים של פרטנר ושניהם מחוברים גם לטלפון וגם אחד לשני בכבל רשת?

אחד של פרטנר ואחד של בזק, לכם חשבתי שהמכשיר של פרטנר הוא רק ראוטר כי בזק היא התשתית אינטרנט בבית

פורסם
  • מחבר

אחרי בירור מעמיק יותר מסתבר שמה שחשבתי שהוא מודם זה בעצם נתב שיחות, אז העברתי את המודם-ראוטר של פרטנר למצב BRIDGE וחיברתי אליו את הראוטר שלי. סוף סוף המהירות מנוצלת! 93MB בהורדה 3MB העלאה.

אפשר לסגור, תודה לכולם

פורסם

שמח שהסתדרת

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים