פורסם 2018 במאי 67 שנים האם המפרט הזה מתאים למחשב לגיימינג קל? ואיך הוא ביחס למחיר? עלות מחשב זה היא 2588 SSD: חברת corsair/liteon sata3 Corsair CSSD-F240GBLE200 Lite-On MU-3 240 GB (PH4-CE240) כרטיס זיכרון: חברת crucial מעבר לזה אין לי מידע החנות היא סי די לוג בנתניה, אשמח להמלצות/דיס המלצות המחיר הוא דרך הנחה שיש לי תודה מראש על העזרה מפרט.pdf
פורסם 2018 במאי 67 שנים קח בחשבון שהספק כנראה ג'נרי ונחות. מעבר לכך המחשב יהיה רועש מאוד בגלל קירור הסטוק של המעבד, בנוסף גם כושר הקירור שלו די גרוע. אם השימוש העיקרי הוא גיימינג אז אין מה לשים בתקציב כזה מעבד i7-8700. תמלא בבקשה שאלון אם אתה רוצה שיעזרו לך יותר בהרכבת מפרט. אני לא ממליץ על המחשב הזה. נערך 2018 במאי 67 שנים על-ידי --- The King ---
פורסם 2018 במאי 77 שנים מחבר ציטוט של --- The King --- קח בחשבון שהספק כנראה ג'נרי ונחות. מעבר לכך המחשב יהיה רועש מאוד בגלל קירור הסטוק של המעבד, בנוסף גם כושר הקירור שלו די גרוע. אם השימוש העיקרי הוא גיימינג אז אין מה לשים בתקציב כזה מעבד i7-8700. תמלא בבקשה שאלון אם אתה רוצה שיעזרו לך יותר בהרכבת מפרט. אני לא ממליץ על המחשב הזה. ואם אני אוסיף מאוורר מהמחשב שיש לי ואחבר ספק 500W חדש שקניתי לא מזמן במקום, זה יעזור?
פורסם 2018 במאי 77 שנים דיברתי על קירור המעבד. מאוורר למארז זה נחמד אבל לא קשור. איזה ספק יש לך? עוד דבר, אם אתה רוצה מקסימום ביצועים עדיף i5 עם gtx1060 6gb. אפילו i3 זה בסדר. i7 סתם יהיה אוברקיל ולא תנצל אותו כי יהיה צוואר בקבוק ענק מצד כרטיס המסך. נערך 2018 במאי 77 שנים על-ידי --- The King ---
פורסם 2018 במאי 107 שנים THE KING צודק מה שנכון נכון, GTX1060 6GB יהיה אחלה בחירה אבל גם אם תיקח את ה3GB זה עדיף על הGTX1050. אתה גם יכול לקחת רייזן 3 או 5 ולקבל כמעט אותם ביצועים בפחות כסף.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.