עבור לתוכן

צד שרת

Featured Replies

פורסם

כשאומרים שצד שרת זה קוד שרץ בצד של השרת ולא בצד  הלקוח, אז השרת הזה, זה תוכנה שמתקינים או זה חלק מההוסטינג כשקונים את האתר ?

פורסם

כשאתה קונה הוסטינג אתה בעצם מקבל שרת (בדרך כלל PHP) והוא זה שמריץ את את מה שאתה צריך ב"צד שרת"

פורסם

שרת זה מחשב שמשרת את המחשבים שפונים אליו. הוא מכיל את האתר, ושולח את המידע למשתמש. בפיתוח אתרים צריך לכתוב קוד שירוץ על השרת, וקוד שירוץ במחשב של המשתמש. בשביל שרת, אתה או קונה שרת משלך (אם אתה חברה או משהו כזה) או מתארח (הוסטינג) אצל מי שנותן שרותים של ארוח אתרים.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של צבי ישראל בן דוד

שרת זה מחשב שמשרת את המחשבים שפונים אליו. הוא מכיל את האתר, ושולח את המידע למשתמש. בפיתוח אתרים צריך לכתוב קוד שירוץ על השרת, וקוד שירוץ במחשב של המשתמש. בשביל שרת, אתה או קונה שרת משלך (אם אתה חברה או משהו כזה) או מתארח (הוסטינג) אצל מי שנותן שרותים של ארוח אתרים.

ונגיד שקניתי שרת ואחסנתי בו אתר איך אני מקשר אותו לגוגל ,כאילו שכל אחד שירשום בדפדפן את השם של האתר שלי יגיע אליו אני  צריך בשביל זה לקשר את השרת שלי לשרתים של גוגל או זה מה שקשור  לדומיין?

פורסם

אתה צריך לחבר את השרת שלך לרשת, ולקבל כתובת דומיין. ככה יהיה אפשר לשם את הכתובת בדפדפן ולהגיע לאתר. איך גורמים לאתר להופיע בתוצאות חיפוש של גוגל, זה כבר נושא בפני עצמו שאני לא מבין בו...

פורסם

שרת DNS תפקידו לתרגם בין הכתובת בדפדפן לבין ה-ip שבו נמצא השרת של האתר. מי שאתה קונה ממנו את הדומיין בדרך כלל יתן לך גם שרותי DNS וזה גם כלול ברוב חבילות ההוסטינג.

כדי שהאתר יתחיל להופיע בתוצאות החיפוש של גוגל פשוט רושמים אותו ב-google webmasters אבל איך לקדם אותו בגוגל ככה שיופיע בתוצאות החיפוש העליונות ובחיפושים הנכונים זה כבר תורה בפני עצמה.

פורסם
  • מחבר

אוקי.........תודה רבה רבה לכם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים