עבור לתוכן

כדאיות שידרוג כרטיס מסך 1680x1050

Featured Replies

פורסם

המחשב שלי נקנה ב-2010.

i5 750 @ 3.3GHz

6GB DDR3 RAM (יש לי סטיק 2GB שמשום מה לא מופעל)

Radeon 5770 1GB GDDR5

Gigabyte GA-P55M-UD2

Dell UltraSharp 2209WA 1680x1050

Thermaltake 500W

בזמנו הייתה לי בעיה שהכרטיס מסך לא עבד במהירות השעון המלאה. אחרי שחקרתי, פתרתי את הבעיה דרך החלפת ביוס.

הדרייברים כבר לא מתעדכנים יותר. הדרייבר האחרון שברשותי הוא מ-04/11/2015.

בתקופה האחרונה אני משחק מדי פעם במשחק גוף ראשון מרובה משתתפים, העונה לשם Dirty Bomb.

המשחק רץ סבבה על הגדרות נמוכות, 60-70FPS. בהגדרות בינוניות על 40-60FPS ואני מתחיל לחוש באיטיות (כ-Input Lag).

המחשב שלי כבר ישן אני יודע וחשבתי שאולי הגיע הזמן לשדרג. אבל אולי כדאי לשדרג כרטיס מסך תחילה.

אני כמובן לא יודע מה תהיה מידת הצוואר בקבוק מהמעבד.

איזה כרטיס מסך יתאים לי אם אני רוצה להריץ על הגדרות גבוהות ולפחות 90FPS ? למה 90? כי אני רוצה שיהיה לך מרווח תמרון וכי מי כמוכם יודע ש-FPS קשור גם ל-Input Lag.

• תגובות 37
  • צפיות 6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני לא יודע על איזה דגם של ספק מדובר.. אבל נניח מדובר במשהו פשוט

מה התקציב לדבר הזה ? לא בדיוק התקופה הכי טובה חייב לציין

פורסם

יש gtx 960 בקצת פחות מ600 ש"ח.

תבדוק משומשים.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של djelectric

מה התקציב לדבר הזה ? לא בדיוק התקופה הכי טובה חייב לציין

סביבות 900 שקל. סביר לא? ולמה לא תקופה טובה? אני יכול לחכות אם יוצאים כרטיסים חדשים.

פורסם

איך אגיד את זה בעדינות. זה כמעט היה אמור להיות המחיר של GTX 1060 6GB, כרטיס מסך שעולה היום 1500 שקל. כורי קריפטו ויצרנים ניפחו בעשרות עד מאות אחוזים מחירים של כרטיסי מסך בכל העולם. פה דווקא סובלים מזה פחות. 

ב-900 שקלים אפשר לקנות GTX 1050 TI. זה כמובן כרטיס מסך חזק משמעותית ממה שיש לך, אבל הדבר הזה היה אמור לעלות כ-580 שקלים עד היום...

ה-GTX 960 שהומלץ (יש ב-TMS), עולה פחות מ-600 שקלים, והכח שלו די צמוד ל-GTX 1050 TI

ממליץ לבדוק בכל מקרה יד שניה

פורסם
  • מחבר

על הגדרות גבוהות המשחק צורך 2GB מהכרטיס מסך, והם בקרוב עושים שידרוג ל-Directx 11 מה שיעלה את השימוש בזיכרון. GTX 960 לא יתאים.

מה עושים?

פורסם

במצב שלך זה או לפתוח את הארנק, או לעשות קצת עבודת ידיים עם לוחות יד שניה, לדוג איזה כרטיס מסך מתקדם יותר משומש בזול

פורסם
  • מחבר

אוקיי ומתי מתוכננת לצאת סידרה חדשה של כרטיסי מסך?

פורסם

שמועות מדברות על יולי נכון לעכשיו, אבל אלו יהיו כרטיסי מסך יקרים במיוחד להערכתי. הזולים והישנים יותר לא יזוזו הרבה בהתחלה.

פורסם
  • מחבר

נראה ש-Nvidia יורה בכל התותחים? שוב שיטת ייצור חדשה. איפה AMD ? o.O

פורסם

אנוידיה ירה לעצמה בכל התותחים בעיקר. יש ארכיטקטורה חדשה יעילה יותר שקיימת כבר שנה+ ואנחנו לא מקבלים אותה לצרכן. אבל הם מתכננים לקפוץ מעליה קדימה.

AMD צפויה להשיק מוצרי שוק ביניים חדשים לפי שמועות.... בשנה הבאה.

פורסם
  • מחבר

האם RX 560 רלוונטי עבורי?

וד"א איך זה שבאתר userbenchmark, יש הבדל של 33% הפרש FPS במשחק Battlefield 1 בין GTX 1060 3GB ל-6GB ? איך זה יכול להיות?

‏‏לכידה.PNG

פורסם

אולי כי המשחק הזה בולע כמויות גדולות של זיכרון גרפי...

RX 560 היה יכול להיות טוב עבורך, אבל תמורת ה-650 שקלים שמבקשים עליו זה לא הוגן לדעתי כיום. זה כרטיס שצריך לעלות 500 גג.

פורסם

אחי אני מציע לך להוריד תוכנה שתגיד לך פרטים על המחשב ותדע אם אתה יכול לשדרג ואם זה יעבוד טוב 

פורסם

אני רואה את המחשב שלו מול העיניים, תוכנה לא תספר לו משהו אחר. תוכנה גם לא יודעת מה דגם ספק הכח שלו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים