עבור לתוכן

מבקש מפרט חלקי ב-5K למשחקים ואוברקלוק

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? 5k בתשלומים עד 160ש"ח לחודש אז ניתן לחרוג מעט על מנת לכלול ריבית. 

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. בעיקר GTA5 וAC לדורותיהם. מתוכנן farcry5, ו-JUST CAUSE 3 

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מארז וHDD

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 10

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? כן בינוני עד כבד

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. חיפה והקריות

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בתחילת מאי

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? ראה סעיף 12

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? כן אבל לא מחייב

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: יש לי: מארז ANTEC P182 שעליו אני רוצה לשמור צריך רק להחליף מאוורר 1. כרטיס מסך r9 270 2gb שישודרג רק בתחילת - אמצע 2019. hdd 5 בגדלים שונים ומהירויות שונות.

בעיקרון אני צריך מעבד ולוח לOC וגוף קירור, זכרון (ללא OC), ספק כח, SSD בנפח 500GB וכונן BLUERAY.  מערכת הפעלה ישאר עם win 7 אלה אם תגידו שאני חייב 10 (יקבל מהעבודה). מסך כרגע 1680X1050 שישודרג בתחילת 2019 ביחד עם כרטיס מסך לQHD אם לא יותר תלוי בתקציב.

תודה מראש על העזרה. 

פורסם

OC למעבד לא יעזור לך לביצועים טובים במשחקים. דווקא לזיכרונות יותר כדאי לבצע המהרה בשביל להשיג ביצועים טובים יותר במידה ויש לך לוח מתאים. אם אתה רוצה רכיבים שיתנו לך מקסימום ביצועים פר מחיר אז לא כדאי להשקיע ברכיבים עם תמיכה ב- OC. תחשוב שאתה צריך להשקיע גם בלוח, גם במעבד וגם בקירור טוב בשביל לבצע OC, בעוד שאתה יכול במקום זה באותו מחיר לקחת לוח וקירור פשוטים יותר עם מעבד ללא K אבל עם יותר ליבות.

או שאתה עושה את ההמהרות בשביל הכיף ? אם כך אז הייתי ממהיר גם זיכרונות על הדרך כי אתה כבר קונה לוח שתומך ב- OC.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים