עבור לתוכן

330 שקל לקירור המחשב

Featured Replies

פורסם

יש לי מאוררי מארז טובים מקדימה מאחורה ובגג

סינק של טרמלרייט עם מאורר טוב עליו

ועדיין הטמפ שלי לא משהו בכלל (לפי קריאת הסנסור על nf7sl)

סידור חוטים כמעט מושלם, אין אבק

חשבתי לעשות מאורר בדלת אבל זה מצריך מקדח כוס לעץ (פרספקט) ועבודה מושלמת, מה שאין לי מאיפה להשיג...

מה אתם מציעים?

פורסם

דבר ראשון זה פרספקס ולא פרספקט.. , בקשר לקירור , מה המעלות שלך לפי קריאת הטמפרטורה של הלוח?

בכל מקרה , ראיתי את המארז שלך , לדעתי , מאוררים יש לך מספיק , מה שאתה צריך להחליף זה את המארז עצמו.

פורסם
  • מחבר

מאיפה יש לי כסף להחליף תמארז, אם אני מחליף זה רק ל LAN BOY 2 או לסופר טלנט פול טאוור...

בכל מקרה הוספתי עכשיו מאורר מאחורה מוציא אוויר הבעיה היא שאין לי בכלל מכניסי אוויר חוץ מאחד מקדימה שלא מכניס כלום בגלל הפאנל שחוסם אותו לגמרי.. אז המאוררים נחנקים ובעצם לא עשיתי כלום עם המאורר מכניס אוויר כי הם לא מנצלים אפילו רבע מהיכולת שלהם.... אין לי מאיפה לשים מכניס אוויר חוץ מהגג אבל זה לא יהיה אפקטיבי...

פורסם

תחסוך למארז , אין לך ברירה , לפי מה שאני יודע , יש לך מספיק מאוררים שלא בשימוש , אז מה שלא תקנה , עדיין יהיו לך מאוררים מיותרים... , תקנה סופרטאלנט בKSP ב480שקל.. , תחסוך ואז תקנה , אל תשפר עוד את הקירור כי זה לא יעזור , יש לך מארז גרוע... , ועוד לא ענית לי על השאלה , מה המעלות שלך?

פורסם
  • מחבר

שהסמארט על המעבד עובד ב3300 סלד (בשביל ה"שקט" + ביצועים סבירים)

בסטוק 2500+ מנוחה 38-39 ומאמץ 45

ב3200+ ומתח 1.75 מנוחה 44 ומאמץ 48

טמפ על הפנים מאוד מאכזב...

המארז לא כזה גרוע הבעיה היא שיש לי הוצאת אוויר: 1 בגג 2 מאחורה

הכנסת אוויר: 1 מקדימה - שגם הוא בקושי מכניס אוויר כי אין לו מאיפה...

המאוררים מאחורה כמו שאמרתי פועלים מצויין שהמארז פתוח ויש להם מאיפה לקחת אוויר. שהמארז סגור הם בקושי זורקים אוויר ממש מעט

פורסם

איזה מארז יש לך עכשיו?

טמפ' מאמץ לאחר OC אינה גבוהה כל כך. זו לא סיבה לדאגה.

פורסם

אם אני לא טועה יש לו "סימבדה" גם לי היה את המארז הזז, ומאז שהחלפתי ל"אנטק" המעלות ירדו פלאים! :o

פורסם
  • מחבר

איזה דגם של אנטק ?

יש לך נתונים פחות או יותר בין לפני ואחרי? מה עוד השתנה, סידור חוטים וכאלה?

פורסם

ואטוס , אני יגיד את זה ככה , אם אתה לא רוצה לעבוד הרבה אז תחליף מארז , אם אתה יכול , תיקח ג'יגסו ותעשה שתי חורים במארז באמצע הדלת , למטה ולמעלה , לא בצדדים... שים שם שתי מאוררים חזקים...

אם את זה אתה לא יכול לבצע , תפתח את שני מפרצי ה5.25 הקדמיים שלך ותכניס שם שני מאוררי 80MM גם שיהיו חזקים , תכניס אותם פנימה , שלא יראו אותם מהפאנל , ואחר כך קח מקדחה וקדח חורים(יחסית גדולים) בתוך המגינים של המפרצים , תחסה אותם עם רשת כלשהיא , ולדעתי זה יעשה את העבודה...(אני סומך עליך שתמצא לזה פתרון שזה איכשהוא יראה יפה גם...)

ועוד דבר , המעלות לא כאלו גרועות , יחסית לקירור אומנם כן , אבל אם אין לך שום מאורר מארז שמכניס אוויר , אז אין מה לעשות...

פורסם
  • מחבר

טוב הפרספקט נשלח כרגע למישהו שמבין בנושא ויש לו מכונה לחיתוך מדוייק הוא כבר יסדר לי את זה ויחזיר ביום שני-שלישי אני יעדכן מה קורה ומה השתנה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים