עבור לתוכן

מחשב זול לSTREAMING

Featured Replies

פורסם

שלום

יש לי Streamer android שגוסס

החלטתי הפעם על מחשב מבוסס WINDOWS לשימוש עיקרי שיהיה מחובר לטלוויזיה. חשוב לי שיעבוד מהר

חוץ מזה לא אכפת לי אם זה נייח/נייד/חדש/יד שנייה

1. מה התקציב המקסימאלי?

1500ש"ח

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?

לחסוך

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?

0

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?

סרטים סדרות אינטרנט .

הי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)

. 4K 50 inch

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?

6

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?

לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?

לא

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.

לא

9. מתי מתוכננת קניית המחשב?

השבוע

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:

יציאת HDMI

פורסם

בתקציב כזה כדאי לך ללכת על מחשב נייח יד שניה. אין סיבה לקנות נייד אם הוא יהיה נייח בפועל.

אם חשוב לך הנראות של המחשב, ואתה רוצה מארז קטן שמתאים לסלון אז כנראה שיהיה לך קצת קשה למצוא יד שניה ותיאלץ לקנות חדש. לדעתי האישית מחשב חדש לא כדאי לקנות בפחות מאלפיים שקלים.

פורסם
ציטוט של --- The King ---

בתקציב כזה כדאי לך ללכת על מחשב נייח יד שניה. אין סיבה לקנות נייד אם הוא יהיה נייח בפועל.

אם חשוב לך הנראות של המחשב, ואתה רוצה מארז קטן שמתאים לסלון אז כנראה שיהיה לך קצת קשה למצוא יד שניה ותיאלץ לקנות חדש. לדעתי האישית מחשב חדש לא כדאי לקנות בפחות מאלפיים שקלים.

מסכים אבל הבעיה בארץ שלקנות יד שנייה זה די מעיק במיוחד עם המחירים שאנשים בארץ דופקים.

תעבור על יד 2 ועל הלוח באתר מחשבים בני 10 שנים אנשים מבקשים 1000 שקל.

אם כבר אז לקנות קומבו של לוח\מעבד\זכרון בebay בפחות מ 300 שקל עוד איזה ssd זול ב 70 דולר, ואז לקנות מארז+ספק atx בעוד 300 - 500 שקל.

פורסם
  • מחבר

אין לי בעיה לעבור על יד 2 אני רק צריך לדעת איזה מעבד וזיכרון צריך למשהו כזה בשביל שיעבוד מהר?

פורסם

האמת שבשביל הקידודים החדשים כמו HEVC, נראה לי שמומלץ מעבדים מדור 6 ומעלה אם מדובר באינטל. אם יש כרטיס גרפי אז כל מעבד 2 ליבות יספיק, וכרטיס גרפי סביר מהשלוש שנים האחרונות. תנסה לחפש ותפרסם פה מה שמצאת.

פורסם

האמת שבשביל הקידודים החדשים כמו HEVC, נראה לי שמומלץ מעבדים מדור 6 ומעלה אם מדובר באינטל. אם יש כרטיס גרפי אז כל מעבד 2 ליבות יספיק, וכרטיס גרפי סביר מהשלוש שנים האחרונות. תנסה לחפש ותפרסם פה מה שמצאת.

קידודי hevc הייתי מריץ על sandy bridge i7, אני לא רוצה להגיד סתם אני סבור שהפנטיומים החדשים מסוגלים להריץ ללא בעייה ויש אפילו תמיכה חומרתית, שוב לקחת את זה בערבון מוגבל אבל אני 90% חושב שהפנטיומים מדור 7 יספיקו.

אם אתה רוצה תשובות מפורטות יותר תבדוק ב reddit.com/r/htpc

פורסם
ציטוט של k534d

קידודי hevc הייתי מריץ על sandy bridge i7

ואלה? 4K? ללא כרטיס מסך?

פורסם

ואלה? 4K? ללא כרטיס מסך?

וואלה אני לא זוכר שניסתי להתעסק בשימוש בהאצת חומרה אז לא יכול להגיד בוודאות, אם תרצה שבוע הבא אוכל לבדוק ולהגיד לך איך הולך עם כרטיס מסך או ובלי כרטיס מסך.

פורסם

אולי את פותח הדיון זה יעניין יותר מאשר אותי. אם לא בשביל זה אז חבל סתם שתתאמץ :) 

פורסם

מה עם nvidia shield?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים