עבור לתוכן

שאלה: לגבי הלוחות אם החדשים של Coffe Lake

Featured Replies

פורסם

ערב טוב לכולם , כמו שרובכם כבר ראיתם יצאו למחירה הלוחות החדשים למעבדי אינטל החדשים. השאלה היא כזאת , מה ההבדל בין הלוחות כמו h310 לb360 וz370? ואם למשתמש רגיל, כמוני לדוגמא שלא עושה oc ולא משתמש בחיבורים מעבר ללחבר מסך ,עכבר,מקלדת ומודם צריך ביכלל לוח אם הגירסא היקרה יותר מh310? 

פורסם

השוואה בין ערכות השבבים H310, B360, H370 ו Z370 מהאתר של אינטל:

https://ark.intel.com/compare/125903,133284,133332,133348

כמובן שהתכונות הסופיות שיהיו ללוח האם יקבעו ע"י יצרן הלוח, שכן הוא יכול להחליט לא לממש את כל האפשרויות שערכת שבבים מסויימת מאפשרת או/ו להוסיף בקרים נוספים בכדי להוסיף תכונות ללוח האם שאינן ניתנות ע"י ערכת השבבים בה נעשה שימוש.

פורסם
ציטוט של Denlagutin

צריך ביכלל לוח אם הגירסא היקרה יותר מh310?

התשובה הקצרה היא לא.   :)

בשביל זה טוב שהלוחות האלה יצאו, סוף סוף.

את התשובה המפורטת, כבר קיבלת.

פורסם

תלוי בשימושים.

בh310 יש מקום ל2 כרטיסי זכרון.

הוא גם עם pciex2 לעומת pciex3 באחרים.

בפועל עבור הכרטיס מסך ההבדל זניח.

זה גם משפיע על הmvne אם מישהו משתמש, סביר שגם במידה שהמשתמש לא ירגיש בהבדל בשימוש רגיל.

בקיצור עבור שימוש ביתי/משרדי רגיל במידה וכמות היציאות ,חיבורים מספקת לא רואה בעייה עם h310.

בדר"כ אזור הVRM בלוחות היותר מתקדמים בנוי ליותר מאמץ.

עבור שימוש כבד שבו גם המעבד פולט יותר חום וגם יש שימוש רציף במעבד למשל עבור עריכות וידאו או גיימינג כבד כן הייתי בוחר בלוח משודרג.

פורסם

קראתי איפהשהו שמישהו הרכיב I7 8700K על H310, וכל כמה שניות המעבד הוריד מהתדר לעומת לוח Z370, כנראה בגלל שה VRM מתחמם. עם מעבדים פשוטים יותר לא היה הבדל. אז זה יותר מורכב מפשוט כמה חיבורים. הייתי אומר שלבניה תקציבית ללא OC אין סיבה ללכת על לוח יקר יותר.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של YarYar

קראתי איפהשהו שמישהו הרכיב I7 8700K על H310, וכל כמה שניות המעבד הוריד מהתדר לעומת לוח Z370, כנראה בגלל שה VRM מתחמם. עם מעבדים פשוטים יותר לא היה הבדל. אז זה יותר מורכב מפשוט כמה חיבורים. הייתי אומר שלבניה תקציבית ללא OC אין סיבה ללכת על לוח יקר יותר.

ברור , לזה התכוונתי . ברור שאני לא יעשה מפרט על לוח אם h310 ומעבד כזה יקר שבנוי לoc . הכוונה איך יהיה הh310 ביחד עם מעבדים כמו i5 8400 וi3 8100

פורסם

לפי מה שקראתי (לא זוכר איפה) השוו גם ל 8600 שאותו הלוח לא הגביל בשום סיטואציה. GOOGLE IT, you will find.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

הסתכלתי בפירוט שצויין למעלה. לכאורה יש יתרונות ללוחות שאינם Z - אולי כי יצאו מאוחר יותר

אבל, לASUS ROG X HERO, יצאה גרסה חדשה יותר שנקראת AC WIFI, ולדעתי כוללת את היתרונות הנוספים גם.

(רכשתי אותה מניואג לפני מספר חודשים)

תקנו אותי אם אני טועה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים