פורסם 2018 במרץ 297 שנים יש לי מחשב, מתוחזק. לפני שבוע הוא לא נדלק- כלומר לאחר מספר דקות שהמערכת עובדת נכבה כליל בפתאומיות לאחר שניקיתי את הספק מאבק- עבד מספק ימים ברצף, בבדיקת חום- הכל נראה תקין. היום שוב לא עולה כמו שצריך (היה הפסקת חשמל, יש לי ups... ) או תוך כדי עליה נכבה ואני צריך להדליק אותו שוב, או לאחר מספר דקות שהמערכת עובדת. הלוח אם נראה תקין , גם שהמחשב נכבה- עדיין מקבל זרם חשמל,פירקתי כרטיס מסך, כוננים חיצוניים - עדיין נכבה לאחר שניות עד מספר מועט של דקות. כרגע אני נוטה להאמין שהבעיה בספק (750w)...אבל הוא בן 5-4 שנים.... רעיונות?
פורסם 2018 במרץ 307 שנים מחבר נכבה גם שהכבל היה מחובר ישירות...- בלי אל פסק - ללכת לקנות ספק חדש? יש מצב שהספק התעייף - ונהיה חלש?... נערך 2018 במרץ 307 שנים על-ידי puvsc
פורסם 2018 במרץ 307 שנים יכול להיות שהספק. לפני זה, תנתק את החיבור של הכפתור הדלקה וריסטארט שמחובר ללוח ותדליק ע"י גישור. שים לב שהכיבוי והדלקה וריסטארט זה 2 חיבורים שונים. יותר פשוט להשתמש בפיליפיס. נערך 2018 במרץ 307 שנים על-ידי none77
פורסם 2018 במרץ 307 שנים מחבר זה קורה עם שאני מדליק ישירות מהלוח(בדקתי אתמול)... ד"א יש מצב כזה שהספר נהיה יותר חלש?
פורסם 2018 במרץ 307 שנים כשיש בעיה כמו שאתה מתאר החשוד המידי הוא הספק. כדי להגיד בודאות צריך להחליף חלק חלק ולבודד את הבעיה אבל אם אני צריך להמר רוב הסיכויים שזה הספק.
פורסם 2018 במרץ 307 שנים מחבר במקרה שלי טיפה יותר בעייתי- יש לי ספק של 750W,- בשביל לבדוק - צריך לקנות אחר
פורסם 2018 במרץ 307 שנים מחבר תודה חברים על התגובות, רק עדיין לא קיבלתי תשובה לשאלה - האם ספק באמת יכול להיות פשוט יותר חלש - עם השנים - כלומר שהמחשב ידלק, הלוח יקבל מתח - אבל נכבה בזמן של העליה
פורסם 2018 במרץ 307 שנים כשהספק מתישן הוא יכול להוציא מתחים לא יציבים , זה לא קשור לכמה הוא חזק. אתה יכול לבדוק עם מולטימטר את המתחים כשהמחשב דלוק. אם תמדוד ב 5V או ב 12V ואתה תראה שפתאום המתח מתחיל לרדת אז כמה שניות אחרי זה אתה תראה שהמחשב נכבה נערך 2018 במרץ 307 שנים על-ידי lompy
פורסם 2018 במרץ 307 שנים ציטוט של puvsc במקרה שלי טיפה יותר בעייתי- יש לי ספק של 750W,- בשביל לבדוק - צריך לקנות אחר אז מה אם הוא 750W? מה הספק? מה המערכת? בדר"כ גם 450W יספיק.
פורסם 2018 במרץ 307 שנים מחבר ציטוט של none77 אז מה אם הוא 750W? מה הספק? מה המערכת? בדר"כ גם 450W יספיק. רק ה כרטיס מסך שלי דורש 500
פורסם 2018 במרץ 307 שנים אין כרטיס מסך סטנדרטי (לא כפול) שדורש 500W. לפי הATX צריכה של כרטיס לא תהיה מעל 250W, נכון שיש כאלה שבהמהרה עוברים. ה500W שאמרת זה מה שהיצרן דורש לכל המערכת, שגם זה בדר"כ בהגזמה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.