פורסם 2018 במרץ 237 שנים היי לכולם, יש לי בבית אינטרנט של בזק + ספק של בזק בינלאומי, אני עם 40 מגה בבית והקליטה ממש נוראית!!! יש לי ראוטר של בזק- דילינק, אני בבית של כ- 80 מטר, איזור מגורים - בת ים, אין לי ממד בכלל בבית- ככה שעל פניו אני לא אמורה לסבול מעוצמה חלשה, אך בכל זאת בסלון או בהמטבח או החדר השני- אני ממש מרגישה ניתוקים, שלא לדבר על ה- vod של יס- שצולע , או האון ליין שמקרטע בפליסטיישן או הנינטנדו סוויץ.... 1. האם 100 מגה יפתור את הבעיה? 2. איזה ראוטר "יציל" את המצב?? 3. אם יש ראוטר חזק- אני יכולה להישאר עם 40 מגה? או בכל זאת לעבור?? תקציב לראוטר - סביב ה500/600 שח, צריכה ראוטר איכותי וטוב שיחזיר הרבה זמן ולא ימות אחרי שנה.. מוכנה לעשות מה שצריך כדי להנות מהאינטרנט כראוי 😊
פורסם 2018 במרץ 297 שנים ציטוט של מורן פיסטרו היי לכולם, יש לי בבית אינטרנט של בזק + ספק של בזק בינלאומי, אני עם 40 מגה בבית והקליטה ממש נוראית!!! יש לי ראוטר של בזק- דילינק, אני בבית של כ- 80 מטר, איזור מגורים - בת ים, אין לי ממד בכלל בבית- ככה שעל פניו אני לא אמורה לסבול מעוצמה חלשה, אך בכל זאת בסלון או בהמטבח או החדר השני- אני ממש מרגישה ניתוקים, שלא לדבר על ה- vod של יס- שצולע , או האון ליין שמקרטע בפליסטיישן או הנינטנדו סוויץ.... 1. האם 100 מגה יפתור את הבעיה? 2. איזה ראוטר "יציל" את המצב?? 3. אם יש ראוטר חזק- אני יכולה להישאר עם 40 מגה? או בכל זאת לעבור?? תקציב לראוטר - סביב ה500/600 שח, צריכה ראוטר איכותי וטוב שיחזיר הרבה זמן ולא ימות אחרי שנה.. מוכנה לעשות מה שצריך כדי להנות מהאינטרנט כראוי איזה דגם יש לך היום?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.