עבור לתוכן

gtx 1080 and i5 6600

Featured Replies

פורסם

אז ככה קניתי gtx 1080 יש לי מעבד i5 6600 ו 16 גיגה ראם במחשב בנוסף יש לי מסך fhd 144 hrz משום מה כמעט בכל המשחקים אני מקבל פריים דרופס אכזריים למישהו יש פיתרון לגבי זה אני אשמח קצת לעזרה

פורסם

איזה משחקים?

בעיקרון יש סיכוי שזה בגלל המעבד, 4 ליבות זה המינימום למשחקים חדשים.

תבדוק אם הדרייבר מעודכן, יכול להיות שזה קשור.

פורסם
  • מחבר

הדרייברים של הכרטיס מסך מעודכנים לגירסא הכי אחרונה לגבי המעבד זה מה שאני מנסה לבדוק יש לך פתרון לזה?
גם בחנות שקניתי ואנשים שמבינים בתחום ששאלתי אמרו ש i5 6600 לא אומר להוות צוואר בקבוק ל 1080

פורסם

אני חוזר על השאלה, באיזה משחקים אתה משחק שאתה חווה בהם נפילות פריימים?

פורסם
  • מחבר

battlefield 4 battlefiel 1 pubg rise of the tomb rider neef for speed payback

פורסם

ללא ספק המשחקים האלו מעדיפים יותר מ-4 ליבות, I7 היה מונע את נפילות הפריימים האלו.

אתה יכו לבדוק את המצב בזמן משחק מבחינת ניצול המעבד ביחס לכרטיס המסך באמצעות תוכנה כמו MSI Afterburner.

לפי דעתי המעבד נמצא רוב הזמן על 90%-100% מה שגורם לנפילות פריימים.

פורסם

באמת יכול להיות שזה המעבד..

אתה צריך לבדוק אם הכרטיס מסך מנוצל כל הזמן ב- 95-100% (ובפרט בדרופים), ולא אם המעבד מנוצל ב- 100%. יכול להיות שהמעבד מנוצל ב- 100% אבל כ. המסך בכ- 98% אז המצב מעולה. בקיצור ניצול המעבד לא מעניין פה. מה שחשוב זה לראות קודם כל אם כ. המסך מוגבל ממשהו. אם כן אז ברור שזה המעבד.

איזה לוח אם יש לך? איזה זכרונות יש לך? איזה קירור מעבד?

אולי כדאי לשקול להמהיר את המעבד וגם את הזיכרונות על הדרך אם יש להם צלעות קירור וכמובן אם הלוח מאפשר זאת.

אם אכן בדקת וגילית שיש צוואר בקבוק, פתרון נוסף הוא לשחק על רזולוציה גבוהה יותר, ואז היחס בין המעבד לכ. מסך ישתנה (הכרטיס מסך יצטרך לעבוד יותר "קשה") וצוואר הבקבוק יקטן או אפילו לא יהיה בכלל. כמובן שזה לא רלוונטי אם הרזולוציה הטבעית של המסך שלך היא FHD, אבל אומר לך את זה כי אם במקרה יש לך תכנון לשדרג מסך בעתיד לאחד עם רזולוציה גבוהה יותר אז אולי כדאי לעשות את זה.

נערך על-ידי --- The King ---

פורסם
  • מחבר

בדקתי את אחוזי הניצול של המעבד ברוב במשחקים הם על 100 והכרטיס מסך לא עובר את ה 60 אחוז ברוב הזמן רוב הזמן הוא על 40 על האיכות הכי גבוה שיש

יש לי 2 סטיקים של 8 גיגה ראם ddr4 2400 mhz  של הייפר איקס קירור מעבד רגיל אוויר משהו מסיבי אבל הלוח הם הוא של גיגה בייט b150m -hd3

מה אתה אומר יכול לפתור את הבעיה

פורסם

נשמע מוזר.. 40-60 אחוז?? 

בכל אופן OC לא רלוונטי עם הלוח שלך.

בזמן משחק תפתח את מנהל המשימות של וינדוס, ותראה שם מה לוקח הכי הרבה מאחוזי המעבד וכמה מהם (חוץ מהמשחק כמובן). יכול להיות שאיזו שהיא תוכנה אחרת או אולי איזה וירוס מעמיסים על המעבד.

פורסם
  • מחבר

לפי מה שראיתי המשחק לוקח את כל הכוח של המעבד לגבי ה oc התכוונתה לכרטיס מסך?

פורסם

התכוונתי למעבד וזיכרונות. אין מה להמהיר כ. מסך במקרה שלך.

ה- 40-60 אחוז שדיברת עליהם, היה במשחק ספציפי או בכל המשחקים שציינת? אם זה היה במשחק אחד אז תבדוק בעוד משחקים ובאיזה משחק זה היה?

פורסם
  • מחבר

זה היה ב בבאטלפילד 1 ב pubg ב gta  בכאלה משחקים גם ב tomb rider ו ב need for speed בקיצור ברובם

פורסם

תוריד הגדרות, בעיקר של msaa או המקבילים לו.

תבדוק גם שהתדר בערך הרצוי במאמץ.

פורסם

פה ניצול כ. המסך לא נופל ממתחת ל- 70% ורוב הזמן מעל 85%:

כנ"ל פה, תשווה איתו הגדרות גרפיות:

ב- PUBG פה הכרטיס מסך שלו כמעט תמיד על 99% ניצול:

לפי דעתי, אם הנתונים שנתת אכן נכונים, משהו לא תקין אצלך. אתה מתאר צוואר בקבוק מוגזם מאוד, זה לא צריך להיות.

אני הייתי מנסה לפרמט ולהריץ בדיקות מאמץ ותוכנות בנצ'מרק על המעבד כדי לבחון את הביצועים שלו.

דבר נוסף, תסתכל על המעלות של הרכיבים (מעבד, כ. מסך) אחרי בערך חצי שעה של משחק.

פורסם

תסגור תוכנות פתוחות כולל אנטי וירוס.

תבדוק מאמץ של הרכיבים כולל מעבד, כרטיס וזכרון גם לא במשחק אולי יש תוכנה/וירוס שעובד ברקע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים