פורסם 2018 במרץ 127 שנים ההגדרה שהגדרתי במחשב בעדכוני ווידנוס השתנתה לבד , מה זה? איזו חוצפה ? הגדרתי שאני אחליט מה להוריד ומה להתקין . ועכשיו קלטתי שמוגדר לי עדכונים אוטומטיים . עכשיו אני לא מתפלא איך לפני כמה זמן הוינדוס 8 התעדכן ל8.1 מבלי רשותי למרות ההגדרה של עדכונים לפי בחירתי.. תודה. נערך 2018 במרץ 127 שנים על-ידי SSD
פורסם 2018 במרץ 127 שנים למה אתה עושה את זה? אתה רוצה להדבק בתוכנות כופר? בלי קשר 8 מערכת הפעלה מרגיזה, אולי הגרסאות הראשונות של ויסטה יותר ממנה. אני נאלץ לעבוד על Server 2012 שדומה לה וזה מציק. הזוי שמערכת הפעלה לשרתים עם קריזות של מסכי מגע שהכניסו ב 8. תקופת השירות ל 8 הסתיימה. גם בגרסאות בהן ניתן לדחות עדכונים (בווינדוס 10 כמדומני רק פרו) עדכוני אבטחה כן יותקנו. סביר שבגלל תום התמיכה, כעדכון אבטחה "הכריחו" שדרוג של הישנים. נערך 2018 במרץ 127 שנים על-ידי nachum37
פורסם 2018 במרץ 137 שנים מחבר אין לי ברירה , העדכונים האוטומטיים מאטים מאוד את המחשב והוא בקושי זז. זה לא שאני הולך ראש בקיר סתם. אתה אומר שכדי לעבור לווינדוס 10 בכל קנה מידה ? במחשב נוסף בבית יש ווינדוס 10 (המחשב לא שייך לי) ואישית אני רגיל ל8 , לא הסתדרתי עם 10 שדרוג ל8.1 גרם למחשב שלי לעבוד ממש ממש גרוע , כל פעם היה נתקע - כשלפני העדכון ל8.1 לא היה את זה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.