עבור לתוכן

בקשה ל2 מפרטי מחשב 2.5k-3K

Featured Replies

פורסם

שלום, אשמח לקבל המלצה על מפרטים עבור 2 מחשבים שונים.

מחשב 1: 

1. מה התקציב המקסימאלי? 2800 כולל מערכת הפעלה.

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל.

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 שקלים.

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כמו Overwatch, CsGo, Pubg.

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוה שניתן תחת מגבלות התקציב.

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? השקט לא משמעותי.

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא.

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן, יש צורך במערכת הפעלה, עדיפות לWindows7 או Windows10. כמו כן יש צורך בOffice והרכבה בחנות.

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. איזור חיפה.

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בשבוע הקרוב.

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). לא.

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא.

מחשב 2: 

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל.

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שקלים.

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב הוא עבור אדם מבוגר, השימושים הם בסיסיים מאד.

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5.

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא.

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך לכלול מערכת הפעלה ואופיס. יש צורך בהרכבה בחנות.

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. איזור חיפה, ניתן גם לבצע משלוח מחנות מרוחקת.

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בשבוע הקרוב.

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). לא.

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא.

תודה רבה :)

פורסם

לגבי המפרט הראשון, קשה מאוד לעמוד בתקציב ולהרכיב מפרט סביר לשישמושים שציינת. התקציב נמוך מדיי.

זה המינימום שאני ממליץ עליו, לא כללתי אופיס כי אני מאמין שיש דרכים זולות יותר להשיג רשיון מאשר לקנות ב600 ש"ח בחנות. כנ"ל לגבי וינדוס שכן כללתי אגב.

מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבדים:
AMD Ryzen 3 2200G With Radeon RX Vega 8 Box
    כמות: 1 - מחיר: ₪ 477
לוחות אם:
Gigabyte GA-AB350-Gaming
    כמות: 1 - מחיר: ₪ 424
זכרונות:
DDR4 8G / 2400 CL16 A-DATA
    כמות: 1 - מחיר: ₪ 370
מארזים:
Cougar MX330-X
    כמות: 1 - מחיר: ₪ 164
ספקי כוח:
Corsair CX450 450W PSU 80+ Bronze
    כמות: 1 - מחיר: ₪ 216
דיסקים SSD:
Samsung SSD 250G 860 EVO 2.5" SATA III
    כמות: 1 - מחיר: ₪ 438
דיסקים קשיחים:
WD HDD 1.0TB 7200 64MB SATA3 Blue 3.5
    כמות: 1 - מחיר: ₪ 197
כרטיסי מסך:
Palit GTX 1050Ti StormX 4GB DDR5 PCIE HDMI DP - בקניית מחשב חדש בלבד
    כמות: 1 - מחיר: ₪ 695
תוכנות:
Windows 10 Home 64 Bit Hebrew
    כמות: 1 - מחיר: ₪ 356
הרכבת מחשב:
הרכבת כסף (חינם! בהזמנת מחשב חדש)
    כמות: 1 - מחיר: ₪ 0
סה"כ: ₪ 3336
מתחייבים למחיר משתלם ביותר עבור מפרט זהה.
המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים ללא ריבית.
https://www.tms.co.il/index.php?route=product/configurator_preview&id=10923

בכל זאת, זהו מפרט שכמעט עומד בתקציב (כולל החריגה), אך פחות עדיף בהרבה מהקודם:

הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים

דיסקים קשיחים ו SSD - SSD - SATA
CT250MX500SSD1 - Crucial - 250GB - SATA3 6GB - 2.5 inch - 3D NAND - 7mm (with 9.5mm adapter) - 560/510 MB/s - MX500 Series...
חמש שנים אחריות
 כמות:  - 1 - 362/355 ₪ 

מעבדים - AMD Socket - AM4
YD2400C5FBBOX - AMD - AMD Ryzen5 2400G with Radeon™ Vega 11 Graphics - Wraith Stealth Cooler  - Box - 4 Cores - 8 Threads - Base: 3.6GHz - Boost: 3.9GHz...
שלוש שנים אחריות
 כמות:  - 1 - 820/804 ₪ 

לוחות אם - AMD Socket AM4
GA-AB350-Gaming - Gigabyte - Socket AM4 for AMD Ryzen CPU - AMD B350 chipset - ATX - Gaming Series - 4x DDR4 64GB 3200MHz - PCIe x16 - PCIe x4 - 3x PCIe x1 - M.2 - 6x SATA - 2-Way CrossFire - 2x USB 3.1 Gen 2 Type-A - 6x USB 3.1 ...
שלוש שנים אחריות
 כמות:  - 1 - 444/435 ₪ 

שרות במעבדות פלונטר - הרכבת חלקים
SERVICEFORUM - Plonter - עלות הרכבת המחשב היא על חשבון הבית עבור מחשב שלם. אם לא מדובר במחשב שלם, יכול להיות שתהיה תוספת תשלום עבור עבודת הטכנאי, בהתאם להחלטת הגורמים המוסמכים. משלוח עם שליח לכל מקום בארץ. המשלוח חינם בהזמנת ...

כמות:  - 1 - 1/1 ₪ 

זכרונות - DDR4 - לנייח
HX432C16PB3K2-8 - HyperX - 8GB (2x4GB) 3200MHz DDR4 CL16 DIMM XMP HyperX Predator - HX432C16PB3K2/8...
אחריות לכל החיים
 כמות:  - 1 - 581/569 ₪ 

מערכות הפעלה - Windows 10
KW9-00134 - Microsoft - Windows10 Home 64-bit Hebrew - OEM - DVD...

כמות:  - 1 - 377/369 ₪ 

ספקי כח - ATX 
CP-9020120-EU - Corsair - 450 Watt 80PLUS Bronze Certified ATX PSU - CX Series™ CX450...
אספקה לא סדירה שלוש שנים אחריות
 כמות:  - 1 - 237/232 ₪ 

מארזי מחשב - ATX מארז
MX330-X - Cougar - MX330 - No Window- NPS - 427mm(L)x195mm(W)x473mm(H) - Mini-ITX / mATX / ATX - Max. Graphic Cards Length: 350mm - Max. CPU Cooler Height: 155mm...
שלוש שנים אחריות
 כמות:  - 1 - 165/162 ₪ 

דיסקים קשיחים ו SSD - SATA
DT01ACA100-PC - Toshiba - 1TB - 3.5 inch - With new PC Only - 7200 RPM - SATA3 6Gb/s - 32MB Cache - DT01ACA series...
בקניית מחשב חדש בלבד - שנתיים אחריות
 כמות:  - 1 - 179/175 ₪ 

3166.00 / 3103 ₪ 

עד 12 תשלומים ללא ריבית.
המחירים הזולים יותר הינם לתשלום במזומן/העברה בנקאית או תשלום בביטקוין - סכום ההנחה עומד על 2% ממחיר המוצר/עסקה
הזמנה שתיווצר בפורום לא תחוייב בדמי הרכבה
קישור להצעת המחיר
http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=130338

במפרט השני לא חייב לנצל את כל התקציב:

מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבדים:
AMD Ryzen 3 2200G With Radeon RX Vega 8 Box
    כמות: 1 - מחיר: ₪ 477
לוחות אם:
Gigabyte GA-AB350-Gaming
    כמות: 1 - מחיר: ₪ 424
זכרונות:
DDR4 8G / 2400 CL16 A-DATA
    כמות: 1 - מחיר: ₪ 370
מארזים:
Corsair Carbide 100R Mid Tower Black
    כמות: 1 - מחיר: ₪ 226
ספקי כוח:
ANTEC PSU 550W Neo Eco Modular 80+
    כמות: 1 - מחיר: ₪ 249
דיסקים SSD:
Samsung SSD 250G 860 EVO 2.5" SATA III
    כמות: 1 - מחיר: ₪ 438
דיסקים קשיחים:
WD HDD 1.0TB 7200 64MB SATA3 Blue 3.5
    כמות: 1 - מחיר: ₪ 197
הרכבת מחשב:
הרכבת כסף (חינם! בהזמנת מחשב חדש)
    כמות: 1 - מחיר: ₪ 0
סה"כ: ₪ 2380
מתחייבים למחיר משתלם ביותר עבור מפרט זהה.
המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים ללא ריבית.
https://www.tms.co.il/index.php?route=product/configurator_preview&id=10924

פורסם
  • מחבר

תודה על ההמלצה. יש לי שאלה בנוגע למפרט עבור מחשב הגיימינג (המפרט העליון שהצעת, היקר יותר).

ביררתי בנוסף במקומות נוספים, וההבדל המשמעותי היחיד שראיתי הוא כרטיס המסך, אתה בטוח שהוא חזק מספיק בשביל המשחקים שציינתי?

פורסם

בשביל CS:GO ו- overwatch כן, הוא מעולה. לגבי pubg לא על הגדרות הכי גבוהות, ולא על רזולוציה גבוהה. בוא נגיד על הגדרות בינוניות ומטה על FHD ירוץ בסדר.

כמובן שעדיף GTX1060 6GB אם היה נכנס בתקציב.

איפה ביררת? מה הציעו לך?

פורסם
  • מחבר

בפורום מתחרה, נציג של חברה הציע לי את המפרט הבא (עבור מחשב הגיימינג) 

http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=130355

שאלה לגבי המחשב המשרדי, הצעת לי לקנות מארז וספק כוח בנפרד, בסכום כולל של 475 שח. מה דעתך על המארז הבא שכולל בתוכו כבר ספק ?

http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=VSK3000B-450 

המחיר שלו הוא 235.

תודה.

פורסם

בנוגע לשני המפרטים:
סדרת הספקים BP של אנטק היא סדרה נחותה מאוד ולא מומלצת. אם כבר, אז במחיר דומה יש את סדרת VS של קורסאייר שעדיפה, אך בכל זאת הייתי ממליץ על CX של קוראייר או neo-eco של אנטק שהן סדרות יותר איכותיות ומומלצות.

לגבי המארז - גם כן מארז נחות שעשוי מחומרים זולים.

הספק והמארזים שהמלצתי לך איכותיים בהרבה מאלה שבבאנדל, ולכן יקרים יותר.

לדעתי האישית - בספק הכוח בשום אופן לא הייתי מתפשר. במארז אולי כן, אבל אם כבר אז עדיף את זה של Cougar שבשני המפרטים הראשונים שמחירו סביר מאוד והתמורה שלו מעולה. אם בכל זאת אתה רוצה לחסוך ולהוריד בספק הכוח אז עדיף VS450 מאשר BP450S.

http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=CP-9020049-EU

http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=MX330-X

ביקורת על ה- BP450S:

https://techverdict.com/antec-bp450ps-450w-power-supply-review/7/

לגבי שאר המפרט שהציעו לך בלפונטר, אני לא אוהב שעושים את זה וממש לא הייתי ממליץ להתקרב למפרט כזה.

כשאני אומר "את זה", אני מתכוון לזה שפשוט "דחפו" בכוח עז את ה- GTX1060 למפרט, בלי להסתכל ימינה ושמאלה, ומה שנפגע מזה באופן ישיר זה כמובן כל שאר הרכיבים שבינהם:

SSD נחות ובנפח קטן שלא יספיק לך כמעט לכלום מלבד מע' הפעלה וכמה תוכנות.

לוח אם בתצורת mATX שפחות מומלצת מכמה סיבות. בינהם צפיפות הרכיבים וכמות קטנה יותר של חיבורים שעלולה למנוע בעתיד אפשרויות שדרוג למערכת.

וכמובן מארז וספק כוח שעלהים כבר דיברתי.

אציין גם שחסר קירור מעבד במפרט, כנראה ששכחו לשים או שהתכוונו לשים מעבד בגרסת BOX שמגיע עם קירור סטוק שלא מומלץ כלכך.

דבר נוסף, למשחקים היום כדאי את המעבד שאני שמתי (Ryzen 3 2200G) ולא את האינטל i3-8100 ששמו לך במפרט, ולכך יש שתי סיבות:

1. הוא קצת זול יותר בהתחשב בכך שהוא מגיע עם קירור טוב (בניגוד למעבד של אינטל שדי "מחייב" אותך לקנות קירור בנפרד), ובהתחשב בכך שהלוחות למעבדי AMD זולים יותר, ובנוסף מחיר המעבד קצת זול יותר.

2. ביצועים:

פורסם
  • מחבר

עזרת לי מאד, תודה רבה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים