עבור לתוכן

מחשב נייח לעבודה עד 2500

Featured Replies

פורסם

. מה התקציב המקסימאלי?2500

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה משרדית

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).FULL HD

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?נמוכות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?לא

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא משנה האזור,ניתן גם לרכוש חלקים מamazon newegg וכדומה

9. מתי מתוכננת קניית המחשב?בחודש הקרוב

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד?הוספת כרטיס מסך בעתיד

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:

מחשב שמיועד בעיקר לעבודה(הרבה תוכנות ברקע אופיס וכדומה וגם שלא יחנק עם 10 טאבים בכרום) אין צורך בגיימניג אולי בעתיד יעבור שדרוג
אם ניתן לשים מעבד I5 בתקציב הזה אני אשמח
תודה מראש!!

פורסם

מעבד i5 (מהדור החדש) בשביל עבודה משרדית (גלישה באינטרנט, שימוש ב- office ותוכנות משרדיות) זה ממש מיותר, אלא אם אתה מתכוון להשתמש בתוכנה ספציפית כבדה יחסית ולא עבודה משרדית "סטנדרטית". i5 גם לא ממש ייכנס לך בתקציב בלי חריגה. אולי יכול להיכנס אבל זה יבוא על חשבון דברים אחרים ואני לא ממליץ לעשות את זה.

השיקול פה מבחינת מעבד לדעתי צריך להיות האם ללכת על i3-8100 או ryzen 2200G. אני חושב שכדאי יותר ללכת על הרייזן. הם פחות או יותר שקולים מבחינת ה"כוח", אבל הלוח של הרייזן קצת זול יותר, אפשר להמהיר אותו (אם תרצה בעתיד) והסוקט שלו כנראה הולך להישאר יותר זמן מזה של אינטל.

בכל אופן, אם כבר להשקיע מעבר, אז הייתי מעדיף 16GB זיכרון על פני מעבד i5 לשימוש משרדי. הדבר יועיל לך בלפתוח יותר תכניות במקביל (אם כבר דיברת על 10 טאבים בכרום). אבל זיכרון תמיד תוכל להוסיף בעתיד ואני חושב ש-8GB יספיקו אלא אם השימוש שלך במחשב מאוד כבד ואינטנסיבי. 

צפה בסרטון הבא:

ולהלן המפרט שאני ממליץ לך:

מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבדים:
AMD Ryzen™ 3 2200G with Radeon™ Vega 8 Graphics
    כמות: 1 - מחיר: ₪ 518
לוחות אם:
Gigabyte GA-AB350-Gaming
    כמות: 1 - מחיר: ₪ 428
זכרונות:
Corsair DDR 4 8GB / 2666 CL18 Value Select CMV8GX4M1A2666C18
    כמות: 1 - מחיר: ₪ 388
מארזים:
Corsair Carbide 100R Silent Mid Tower Black
    כמות: 1 - מחיר: ₪ 263
ספקי כוח:
ANTEC PSU 550W Neo Eco Modular 80+
    כמות: 1 - מחיר: ₪ 253
דיסקים SSD:
Samsung SSD 250G 850 EVO 2.5" SATA III
    כמות: 1 - מחיר: ₪ 456
דיסקים קשיחים:
Toshiba HDD 1.0TB 7200 64MB SATA3 3.5" P300 HIGH-PERFORMANCE
    כמות: 1 - מחיר: ₪ 201
סה"כ: ₪ 2508
מתחייבים למחיר משתלם ביותר עבור מפרט זהה.
המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים ללא ריבית.
https://www.tms.co.il/index.php?route=product/configurator_preview&id=9106

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים