פורסם 2018 בפברואר 137 שנים רון, אתה חייב להתחיל למקד את השאלות שלך. השאלה הזאת יותר כללית מכל דבר בתחום הזה. אנא פרט את סוג התקלה, המכשיר וכו'. דיונים כאלה נטולי תוכן ימחקו ללא התראה להבא.
פורסם 2018 בפברואר 137 שנים מחבר הם לא אמרו לי את התקלה אבל הוא הראה מסך בוט ללא כל תגובה זה שיואמי A1 חנות שנקראת MDK והאם זה בכלל רלוונטי מצידם לבקש סיסמת טלפון? מה זה נותן? הרי אפשר לראות שהתקלה נפתרת גם בלי סיסמא - כי הוא בכלל לא מגיע לשלב בקשת סיסמא
פורסם 2018 בפברואר 137 שנים כשמכשיר נשלח למעבדה בד"כ דורשים את סיסמת המכשיר וזה תקין לחלוטין. אם המכשיר נשלח למעבדה אני חושב שהחוק מחייב אותם לזמן תיקון של עד 10 ימי עסקים. נערך 2018 בפברואר 137 שנים על-ידי --- The King ---
פורסם 2018 בפברואר 157 שנים מחבר עדכון: הם אמרו היום לאחר שצילצלתי שיש בעיה בזיכרון ושלחו את זה למעבדה יחידה בארץ שאפשר לתקן את זה בה אמרו שאין כזה דבר עד 10 ימים שחובה לתקן... הם צודקים? אם זה בעיה בזיכרון אולי שיחליפו לי מכשיר וזהו. שווה להם כל הטירחה הזאת?
פורסם 2018 בפברואר 157 שנים לא יחליפו לך מכשיר אם לא שווה להם. אמרו לך כמה זמן זה ייקח? לפי המקור הבא הם חייבים לתקן תוך 10 ימים: http://www.blitshtein-law.com/תקנות-הגנת-הצרכן-אחריות-ושירות-לאחר-מכ/
פורסם 2018 בפברואר 157 שנים בהנחה שהם נחשבים נקודת מכירה ולא נקודת שירות, החוק מחייב אותם ל-14 ימי עסקים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.