עבור לתוכן

הקרב הלוהט החדש: הגנת הקבצים של Denuvo נרכשה, נפרצה ושודרגה

Featured Replies

פורסם

לאחר כחודשיים של שקט ייחסי בהם היה נראה כי החברה אשר נאבקת בפיראטיות המשחקים חזרה אל מסלול הנצחונות - אנחנו מקבלים רצף של התפתחויות חדשות שעשויות לטרוף את הקלפים

לכתבה

• תגובות 30
  • צפיות 5.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

רוצים לשחק - תקנו. למה להתעסק בקאקי ? אם המפתחות יפשטו רגל - כל "הניצחונות" יהפכו להפסד צורב, ובעיקר מאוד משעמם !

פורסם

אל תדאג להם. הם תמיד ירוויחו. תחשוב על כל הצעירים של פעם שלא היה להם כסף למערכת הפעלה משחקים ותוכנות משוכללות ובזכות הפורצים היתה להם אפשרות לקבל גישה לתכנים שבין היתר יצרו שיוויות הזדמנויות לכולם. בקיצור..מי שיש לו כסף יקנה ומי שאין לו לכל הפחות יקבל הזדמנות ממקום אחר.

פורסם

:)

שיהיה.

רובין הוד מודרני .....

מעניין אם כך, האם כל אותם נדכאי עולם

שזכו מן ההפקר  יתנו גרוש או שניים לחברה שתקלע לקשיים.

ולא שזה מצדיק לעבור על החוק. בכלל לא.

פורסם

הם יהפכו חלק מהעולם. הם יפתחו את המדינות שבהן הם חיים, יפתחו את הכלכלה ובסוף גם יהפכו לצרכנים חוקיים.

חוץ מזה בלי קשר אם זה יפה או לא..זו מציאות קיימת ולא רק בהקשר של פריצת משחקים אלא בכלל כל נושא מלחמות הסייבר שהפכו גם לעניין צבאי מדינתי.

שוטרים וגנבים זה משהו שתמיד היה.

פורסם

הפיתרון יהיה מנוי חודשי, כמו נטפליקס, ספוטיפיי ועוד. אם זה עובד מצויין לסדרות, סרטים ומוזיקה, איך סיבה שגם כאן לא. STEAM צריכים לנסות את זה ולהראות שאפשר. אם לא הם - מישהו אחר יקח את הקופה.

פורסם

וצריך לציין את איביי, שבזכותה יש היום רשיונות ב-20-30 ש"ח למערכות הפעלה, תוכנות ועוד. מהפיכה משמעותית.

פורסם

בטח שכן יא.....@@!@@ _ (ותסלח לי אבל הצלחת לעצבן!) אני חיה מקראק ! , עוד מתקופת GCS הגרמנית. וברגע שיש משחקים טובים עם עלות שווה אז אני קונה ! _ (והתחלתי לעשות כך ממש בשנים הבודדות האחרונות) _ ולא בגלל שאכפת לי מהחברות, כבודן במקומם, אכפת לי מהכיס שלי! האחרון שקניתי היה כל הטרילוגיה של BORDERLANDS שעלתה לי 19$ נראה לך הגיוני שנשלם סכום של 1500ש"ח בשנה על 5 משחקים?

פורסם

נראה לי זה הזמן המתאים לנטוש את הדיון .....

פורסם

מעניין - האם פורצי המשחקים מרוויחים כסף? אם כן - איך? הרי הם משחררים את המשחק בחינם...

פורסם

מהמשחק לא, אבל מההכרה מעסיקים אותם בתור בודקי אבטחה או מפתחי כלי אבטחה

פורסם

משחקים בלי DRM הצליחו למכור יפה, ע"ע Cuphead. מצד שני, אלו בעיקר משחקים עצמאיים "קטנים" במחירים די עממים. בנוגע לכותרי AAA, אני חושב שהצמדה של DRM רק נעשית פחות ופחות כדאית : רוב משחקי המולטיפלייר גם ככה דורשים עדכונים וחיבור מאומת עם השרת. משחקי סינגל פלייר הם אמנם כאלו שאפשר לסיים מההתחלה עד הסוף בגרסה הפרוצה שלהם, אבל עדיין יש את כל הקטע של DLC והרחבות שמכריח אותך להתחיל להתעסק עם עוד גרסאות פרוצות כל פעם שאתה רוצה לקבל תוכן חדש. בנוגע למודל של משחקים להשכרה, זה יכול לעבוד, אבל אתרים כמו GameTap הראו שהמפיצות לא מתלהבות, רוב המשחקים שם היו מאוד ישנים. סטרימינג הוא עדיין לא טוב מספיק טוב לדעתי בשביל לספק חוויה איכותית, במיוחד על ה-PC ששם גיימרים רוצים ביצועים מושלמים. כל זה לא משנה את העובדה שהמלחמה הזו כנראה לא תגמר, היא הרי התחילה בימים שבהם היו עושים חור בדיסקט עם לייזר בשביל שלא יהיה אפשר להעתיק אותו...

פורסם

התגובה הכי ילדותית פה.... את נותנת לעצמך לגיטימציה לגנוב בכלל ש"אוף זה יקר אין לי מספיק כסף לקנות הכל!!!" אין לך מספיק כסף? אל תקני!! אני מסכים שמשחקי מחשב צריכים לעלות פחות. אני מודה שגם אני נהגתי להוריד משחקים בצורה פיראטית ויותר מזה, לא הייתי קונה אותם אחר כך גם אם הייתי ממש אוהב את המשחק. מודה. אבל לתרץ את זה ולתת לעצמך לגיטימציה ע"י טענה שזה יקר?? ילדותי. אולי תגנבי גם איזה מרדצס?? מה למי יש כסף לקנות אחת....

פורסם

זו אולי הייתה התגובה הכי ילדותית עד שאתה הגבת. אין ספק ש"אולי תגנבי גם איזה מרצדס" לוקחת את הגביע כל פעם. באותה מידה יכלת גם לשאול "אז למה שלא תרצחי גם?" מה זה משנה? פשע זה פשע, זה לא חשוב שאין שום קשר בין אחד לשני. אני מוכן עכשיו לשים כסף שאתה חרטטן, ואם עכשיו נעבור על המחשב שלך נמצא איזה סדרה שהורדת או שראית בצפייה ישירה (מה, אבל סדרה X לא משודרת בארץ! אז מותר לי! לא?) או איזה אוסף מוזיקה ש"השלמת" ממקורות לא חוקיים (מה, זה ב youtube! זה לא אשמתי שאי אפשר לנגן דברים שם כשהאפליקציה רצה ברקע! הייתי חייב להוריד!) ויודע מה? גם אם לא, גם אם אתה צדיק טהור, ההשוואה בין פיראטיות לגניבה היא מטומטמת. אני יכול להגיד לך עכשיו שמעולם לא שילמתי ולא אשלם כסף על משחקים ב, נניח, סדרת call of duty. עכשיו אני לא איד לך אם שיחקתי בהם או לא. אולי אני גם צדיק ומעולם לא שיחקתי בהם? אולי אני פיראט מושבע ושיחקתי בכולם? לעולם לא תדע. אבל הנקודה היא שמעבר לעובדה שמעולם לא שילמתי עליהם שקל לחברה שייצרה אותם לא באמת קריטי למה. זה לא שאוםציה אחת גרמה להפסד גדול יותר מהשניה. אני באמת צריך לבזבז עוד זמן לכתוב לך למה בגניבה של מוצר פיזי המצב שונה? או שהבנת לבד?

פורסם

יש באוריג'ן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים