עבור לתוכן

מפרט לעבודות עריכה\אפטר אפקטס ב 7K :)))

Featured Replies

פורסם

היי אנשים! :D

צריך מחשב לעריכת וידאו ולאפטר [+מעט גיימינג]. משדרג עמדה קיימת, כך שאעביר ממנה את כרטיס המסך [gtx970] ואת כל ההאאדיסקים והSSD כך שכל מה שצריך למפרט זה

מעבד+קירור\זכרונות [32+מקום לשדרוג ל 64]\קייס \לוח אם \ספק כוח \כרטיס M2 [שיחליף את ה- SSD Samsung 840 pro- שכרגע יש לי עליו את מערכת ההפעלה].

בגדול, מטרתי היא לבנות מערכת שתשרוד הרבה שנים. אני כבר 9 שנים על מערכת i7 דור 1 שעבדה יפה.

. מה התקציב המקסימאלי?

7k

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? 

אפשרי כל התקציב.

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?

500

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

קצת גיימינג + עבודה מקצועית מבחינת עריכה בפרמייר ואפטר

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.

באטלפילד 1

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).

עובד עם שני מסכי 24" 1920x1200 אולי אכניס אחד נוסף בעתיד 24"

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.

לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?

כ.מסך +והרדיסקים

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?

6  שווה קירור תרמי?

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?

אין לי מושג באוברקלוקינג אבל סיקרן אותי הוידאו הזה, בו הבחור השיג אוברקלוקינג אוטומטי יפה עם לוח של אסוס, ובכלל אני נוטה לכיוון המפרט שהוא הצליח ליצור פה

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?

רק עלות הרכבה בחנות

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.

עדיף מזיגזג2000. אם יש רכיב שלדעתכם כדאי להתעקש עליו ואין לזיגזג אז אוכל אולי לקנותו בנפרד ולצרף. אבל ההרכבה הייתי מעדיף שם.

9. מתי מתוכננת קניית המחשב?

בשבועות הקרובים

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).

שמתי לב שבלוחות האם החדשים יש ממש מעט יציאות USB. אני צריך איזה 10 לפחות [לא כולן USB3 בהכרח], וזה לא כולל שתי יציאות קדמיות של הקייס [יותר נכון מעל לקייס]. [יש מצב שצריך לקנות האב אקטיבי כפתרון?)

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד?

זה בדיוק הקטע. חשבתי שכדאי לבסס ת'בנייה על סוקט 2066 כדי שאולי בעתיד נשדרג ל i9 אבל ממש מבלבל אותי כל הנושא הזה. כי שמעתי שאולי יש איזו מגבלות כלשהן ללוחות אם של הסוקט הזה? או בעיות טמפרטורה?

כרגע לפי הוידאו ששמתי נראה שבחירה טובה היא ב Intel 8700K, אבל אם אבחר שלא לעשות אוברקלוק, כדי לשמור על המחשב שיחזיק באמת עוד 8 שנים, אז הוא לא יגיע לביצועים כמו שהגיע הבחור בוידאו למעלה [5GHZ מהירות].

בכל מקרה המקסימום שאערוך בו יהיה 4K. וגם פה ושם.

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:

מאוד מבלבל לנסות להבין מה ההבדלים בין סדרות ה coffee lake \  kabey lake \ Cannon lake /  x series וכל הסדרות החדשות. מה עדיף יותר ולמה, כלומר לא הבנתי מה יותר חדיש  ומהיר

תודה לעוזרים :P

פורסם

היי

מה התקדם ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים