פורסם 2018 בינואר 307 שנים שלום לכולם קניתי ראוטר\מודם (לא יודע בדיוק מה זה) מאנלימיטד של חברת ZTE דגם zxhn h198a-il ואני רוצה לעבור לאנטרנט של פרטנר שזה תשתית בזק עכשיו לראוטר יש חיבור כניסה של כבל רשת ורשום WAN הוא יתאים לתשתית בזק? יש לו גם מודם מובנה? אני צריך פשוט לקנות מתאם מכבל של טלפון (DSL) לכבל רשת וזה יעבוד? תודה רבה נערך 2018 בינואר 307 שנים על-ידי hananalfsi
פורסם 2018 בינואר 317 שנים כן, הוא מתאים גם לתשתית בזק. יש לו תמיכה בתקן VDSL. לגבי כבל טלפון ושטויות כאלה תשאיר את זה לטכנאי. תמיד יש להם. ובלי קשר, למה שתרצה לעבור מאנלימיטד לפרטנר? לא מרוצה מאנלימיטד? נערך 2018 בינואר 317 שנים על-ידי --- The King ---
פורסם 2018 בפברואר 47 שנים מחבר תודה על התגובה אתה בטוח שמתאים ? כי שאלתי במקומות אחרים ואמרו לי שלא .. אני שוקל לעבור כי עשיתי פרטנר טיוי ועם אנטרנט ייצא לי משמעותית יותר זול -איזה 50 שקל פחות ואני לא באמת צריך את המהירוית האלה
פורסם 2018 בפברואר 47 שנים טוב ששאלת שוב, אני לא בטוח שיש לו תמיכה ב- VDSL, הסתכלתי על דגם אחר בטעות: http://enterprise.zte.com.cn/en/products/network_lnfrastructure/cpe/broadband/201312/t20131209_414437.html שזה לא הדגם שיש לך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.