פורסם 2018 בינואר 287 שנים שלום, צריך מחשב נייד לצרכים הבאים: 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים , גלישה , נטפליקס וחיבור לטלוויזיה Full HD, ואחסון תמונות וסרטים (1 טרה יספיק) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Netflix -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות - רק לסרטים בHD וגלישה. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא צריך מערכת הפעלה. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אייבורי , חנויות במרכז . 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? החודש הקרוב. 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? לדעתי כונן SSD יעזור הרבה וגם 1 Tera HDD , השאלה אם נכנס בתקציב. תודה רבה!
פורסם 2018 בפברואר 37 שנים בדיוק חיפשתי גם משהו דומה, אולי זה יתאים: http://www.winprice.co.il/product/מחשב-נייד-asus-x542ua-go321-יבואן-רשמי?aff=Zap&aff_a=1
פורסם 2018 בפברואר 77 שנים ציטוט של Ohad Gefen הוא ברזולוציה נמוכה ציטוט של askme כמו התקציב..... תודה על התגובות , נגיד ואני מחבר את המחשב לטלוויזיה FHD , זה משנה אם המחשב הוא HD או FHD ? וגם חשבתי על הדגם הזה - https://ksp.co.il/?uin=41568&select=.268..271..211..2183..347..432..859. מה דעתכם עליו?
פורסם 2018 בפברואר 107 שנים ??? הרבה יותר טוב. יש רק עניין אחד - נטפליקס אפשר לראות רק ממעבד מסויים ומעלה, אני חושב שדור 7 הוא כבר כן מאפשר זאת, אבל צריך לוודא את הנקודה.
פורסם 2018 בפברואר 107 שנים ציטוט של askme ??? הרבה יותר טוב. יש רק עניין אחד - נטפליקס אפשר לראות רק ממעבד מסויים ומעלה, אני חושב שדור 7 הוא כבר כן מאפשר זאת, אבל צריך לוודא את הנקודה. תודה על כל התגובות , בדקתי קצת באינטרנט על הדרישות של נטפליקס , לא מצאתי איזשהי בעיה - כן ראיתי מגבלה על המעבד אם אתה רוצה לראות ב 4K, אבל זה לא המצב. אז כנראה שאלך על הדל וסטרו הנ"ל. תודה לכולם ! עזרתם מאוד!
פורסם 2018 בפברואר 117 שנים לא יודע אילו מקורות עלומים ראית, אבל המצב אם כבר הוא הפוך. בכל מקרה, תתחדש !
פורסם 2018 בפברואר 117 שנים ציטוט של askme נטפליקס אפשר לראות רק ממעבד מסויים ומעלה, זה פשוט מידע שגוי ומעוות. נטפילקס אפשר לראות גם עם תפוח אדמה בחריץ PCIE. המגבלה הקיימת כיום היא על 4K, והיא שמורה לכרטיסי מסך של אנוידיה מסדרת פסקל (GTX 10) ולאינטל מובנה סדרת 7000 ומעלה
פורסם 2018 בפברואר 117 שנים ציטוט של askme יש רק עניין אחד - נטפליקס אפשר לראות רק ממעבד מסויים ומעלה, אני חושב שדור 7 הוא כבר כן מאפשר זאת, אבל צריך לוודא את הנקודה. אז הנה, הנקודה נבדקה.
פורסם 2018 בפברואר 117 שנים פעם הבאה גוגל קצר לפני מענה מהיר כמה שיותר. מידע נכון > מידע "אולי " אנחנו צריכים לבשל מרק תשובה לפציאנט כאן, והוספה של מים פשוט לא הכרחית כרגע.
פורסם 2018 בפברואר 117 שנים הלו, זה רדיו ? בסדר, בסדר .... אני יותר בכיוון בורשט מהביל, אבל הבנתי את הפואנטה.
פורסם 2018 בפברואר 117 שנים ציטוט של askme הלו, זה רדיו ? בסדר, בסדר .... אני יותר בכיוון בורשט מהביל, אבל הבנתי את הפואנטה. המידע שלך היה בסדר, אמרת לי לבדוק נקודה מסוימת ובדקתי- אני לא רואה בעיה . תודה רבה על המענה המהיר !
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.