פורסם 2018 בינואר 297 שנים אה. אני דיברתי על מכירות בפועל.. התחרות הממשית היחידה שיש כרגע לאינטל בשוק המעבדים מול AMD זה במעבדים למחשבים ביתיים שולחניים. וזה שוק שבמילא רק הולך ומצטמצם...
פורסם 2018 בינואר 297 שנים מחבר ^^^ אבל מנגד, על רקע דברייך שחוץ מחוגים טכניים מי כבר שמע על הפרצות, ובהמשך לתזה שלך על שוליותו של שוק הפי סי הביתי בסך עוגת ההכנסות, צצה הקושיה - הרי אלה של תחום השרתים הם הכי " in " בעניין הפרצות, אז איך בכל זאת לכאורה אין פגיעה בהכנסות ? 1. כפי שנאמר, זה טרי מידי מכדי להישתקף. 2. אין לי צל של מושג למה.
פורסם 2018 בינואר 297 שנים מחבר זה רק מחריף את השאלה - רק בשביל המחשת הכוונה שלי - אם 80 אחוז משוק השרתים בידי אינטל ועכשיו כל הנתח הזה בבעיה, אם הנתח יצנח ל50 אחוז, זה כן ישתקף ברווחי אינטל. אז תבוא ותגיד , אין לאינטל תחרות אמיתי ומכאן גם חלופה אמיתית שמאפשרת לחברה אחרת לנגוס בנתח שוק השרתים. נו, הגיוני, נכון לעכשיו. והעתיד, מי ישורנו ?
פורסם 2018 בינואר 307 שנים כמישהו שמשקיע בAMD בשוק ההון כבר כמה שנים, יוצא ונכנס, לדעתי ברבעון הנוכחי נתחיל לראות עלייה של AMD, וברבעון הבא נתחיל לראות לקיחת נתח שוק. ד"א, לאינטל כיום יש נתח שוק של 99% מהמעבדים בעולם השרתים. וכמובן הרווחיות בשוק הזה גבוהה משמעותית מהשוק הבייתי, ולכן גם הפיתוח של ליבת הרייזן על כל נגזרותיה פותחה לעולם העיסקי, ולAMD יש יתרונות ברורים למעבדי הEPYC בעומסים מסוימים על המעבדים המתחרים של אינטל, גם כאלו שיקרים בהרבה. נתחיל לראות שיפט, זה פשוט לוקח כמה רבעונים, למכור חומרה לעסקים, במיוחד בעולם השרתים לוקחת זמן, יש תקופת ולידציה ובדיקה.
פורסם 2018 בינואר 307 שנים מחבר ציטוט של Mickel כמישהו שמשקיע בAMD בשוק ההון כבר כמה שנים אז אולי יש לך פילוח עוגת ההכנסות של אינטל ? מסקרן לדעת ממה מורכבים הרווחים ומה אם וכאשר, יכול אכן להשתנות בהם.
פורסם 2018 בינואר 307 שנים בבקשה, הנה הדו"ח. והדו"ח של AMD היום ב23:00, תאחלו לי בהצלחה ;-) נערך 2018 בינואר 307 שנים על-ידי Mickel הכנסת קישור
פורסם 2018 בינואר 307 שנים כן הם לא מפרטים. גם AMD לא מפרקים את הסגמנטים שלהם.. משאירים מקום לספקולציות.. ותודה רבה על האיחול, מקווה שיהיה בסדר, כבר נכוותי בעבר בדוחות של AMD.. נערך 2018 בינואר 307 שנים על-ידי Mickel
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.