עבור לתוכן

מחשב שולחני - HP Pro All-in-one 3520 pc

Featured Replies

פורסם

שלום חברים,

המחשב הנ"ל חדש יחסית פועל ולא עולה.

עם חיבור ספק הכוח הנורית ליד כניסת המתח דולקת, אחרי הפעלת המחשב נורית ההדלקה דולקת ונורית הכונן הקשיח נדלקת למספר שניות ונכבית.

הכונן הקשיח ממשיך להסתובב, המסך לא נדלק (לא תאורה ולא מידע) לוח המקשים לא מגיב ושום נורית לא דולקת בו, והעכבר מבזיק לרגע בזמן ההדלקה ובזמן הכיבוי.

המחשב נקי מאבק ולא מתחמם, מגעי כרטיס הזיכרון (4GB) נוקו בעזרת אלכוהול, וכאשר המחשב מופעל בלעדיו - הוא מצפצף 5 פעמים במקביל להבהוב באדום של נורית ההדלקה.

צרפתי את תמונת המחשב במצב פתוח.

עוצו עצה בבקשה.

תודה,

יחיאל

IMG_20180121_191742.jpg

פורסם

אם חדש - תממש אחריות.

פורסם
  • מחבר

תודה למשיב האחרון,

ציינתי שהמחשב חדש יחסית.

האחריות שלו הסתיימה!

במחשב פעלה תוכנת הפעלה WIN 8, סוללת הגיבוי ל-CMOS הוצאה והוחזרה ובוצע כיבוי כפוי ונטרול מתחים.

האם יש למישהו פתרון מעשי טוב יותר??

תודה.

פורסם
  • מחבר

תודה לאסקמי,

כל הפעולות שהצעת לא הועילו.

האם למישהו יש פתרון אחר??

תודה.

פורסם

צר לי לשמוע.

טוב, תמתין מן הסתם לעוד רעיונות.

פורסם

5 דברים:

נסה לנתק את הדיסק הקשיח תראה אם יש השפעה.

לחבר מסך חיצוני כדי לבדוק שזה לא בעיה במסך.

לאפס ביוס (להוציא את הסוללה ולחכות 5-10-15 דקות)

לנסות עם זכרון אחר.

לנסות ספק אחר.

נערך על-ידי yotam

פורסם
  • מחבר

שלום יותם ותודה על התייחסותך,

ניתוק הדיסק הקשיח גורם רק לאי הדלקת נורית החיווי שלו.

המחשב הוא מתוצרת HP דגם "הכל באחד" ואין לו יציאה למסך חיצוני.

אין לי ספק חלופי עם חיבורים ייחודיים למחשב זה - נראה לי שהספק תקין משום שמתח היציאה שמדדתי מתאים להגדרות הספק (19.5V) והדיסק הקשיח ממשיך להסתובב בכל הזמן שהמחשב מופעל.

אין לי כרטיס זיכרון חלופי ורק הפעלת המחשב בלעדיו גורמת לצפצופים המעידים על העדרותו. האם אין הדבר מעיד על תקינותו?  ולפני שאני מתאמץ להשיג אחד כזה אני מבקש לשאול: בעת ההפעלה נדלקת נורית חיווי הדיסק הקשיח והיא נכבית אחרי מספר שניות - האם כרטיס הזיכרון משתתף בגישה לביוס?

שאלה נוספת: אם אחרי ההפעלה, המסך נשאר כבוי וחשוך, ואין שום תגובה ממקשי המקלדת והעכבר, וגם נוריות num lock ו/או caps lock במקלדת ו/או העכבר לא נדלקות - האם יש מצב, שהתקלה מחייבת את החלפת לוח האם?

תודה,

יחיאל

פורסם

העובדה שהלוח צפצף שאין לו זיכרון לא אומרת בהכרח שהוא תקין. בהחלט יש מצב שזה הלוח.

תראה, בעיה כזאת פותרים על דרך האלימינציה, עד שמגיעים ללוח והמעבד.

די מיצית את הבדיקות שאתה יכול לעשות לבד בבית, לא נראה לי שיהיה מנוס מלשלוח את המחשב למעבדת תיקונים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים