פורסם 2017 בדצמבר 317 שנים שלןם רב, 1. ברשותי מחשב סמסונג מדגם NP370R5E-S01 2. מעוניין להתקין עליו כונן ssd לשיפור הביצועים מהדגם הבא : SanDisk Ultra II 240GB SATA III 2.5-Inch 7mm Height Solid State Drive (SSD) with Read Up To 550MB/s 3. איך אני יודע אם לוח האם שלי תומך ssd ?
פורסם 2017 בדצמבר 317 שנים היי אתה יכול לשים כל כונן SSD עם SATA במקום זה הקיים. אין מה לדעת. זה אותו הדבר מבחינה של חיבורים כמו הקשיח הקיים. רק תוודא בביוס שיהיה מוגדר AHCI בהגדרות כונן.
פורסם 2017 בדצמבר 317 שנים מחבר ה hdd שלי הוא בנפח 750 גיגה 1. האם מה שאתה מציע הוא לנתק את ה hdd שלי ולהחליפו ב sdd בנפח זהה ? אפשר לעשותו היברידי (ssd בנוסף ל hdd הקיים ) ? או שיש מקום רק לכונן אחד מבחינת קונקטורים ? 2. האם שווה להשקיע על מחשב זה (בן 3.5 שנים) ולשדרגו ? הסוללה הניידת שחוקה ולפיכך אני משאיר אותו קבוע בחיבור לחשמל תודה
פורסם 2018 בינואר 17 שנים מחבר יש בכלל מקום פיזי לשניים ? מה הנפח של Ssd הייעודי להתקנת מערכת הפעלה win10 בלבד עליו ?
פורסם 2018 בינואר 17 שנים צריך לבדוק במפרט , רוב הניידים יש להם חיבור רק לכונן סאטא אחד . למערכת ההפעלה בלבד מספיק איזה 20-30 גיגה עם תוכנות זה כבר מעבר לזה .
פורסם 2018 בינואר 17 שנים ציטוט של קובי פסח יש בכלל מקום פיזי לשניים ? מה הנפח של Ssd הייעודי להתקנת מערכת הפעלה win10 בלבד עליו ? אני אצל הלקוחות שלי מוציא את הכונן דיסקים שממילא כבר לא מועיל... ומוסיף SSD קטן שמספיק רק למערכת הפעלה .. ככה לא משתגעים עם הוצאה מטורפת ונהנים מה-SSD
פורסם 2018 בינואר 17 שנים מחבר ציטוט של Yehudaa צריך לבדוק במפרט , רוב הניידים יש להם חיבור רק לכונן סאטא אחד . למערכת ההפעלה בלבד מספיק איזה 20-30 גיגה עם תוכנות זה כבר מעבר לזה . פרסמתי את שם ודגם הלפטופ שלי. יש מצב אתה מציץ על המפרט של לוח האם ואומר לי אם כן / לא ? ציטוט של maor5656 אני אצל הלקוחות שלי מוציא את הכונן דיסקים שממילא כבר לא מועיל... ומוסיף SSD קטן שמספיק רק למערכת הפעלה .. ככה לא משתגעים עם הוצאה מטורפת ונהנים מה-SSD אין כונן דיסקים בלפטופ שלי
פורסם 2018 בינואר 37 שנים מחבר ציטוט של Gimel זה מחשב?https://www.notebooks-center.com/samsung_np370r5e-s01.html אכן
פורסם 2018 בינואר 37 שנים במחשב שלך יש בפנים מקום רק לדיסק אחד, אם אתה מרכיב SSD אז זה במקום הדיסק הקיים.
פורסם 2018 בינואר 37 שנים באתר הזה רשום שיש לו כונן לדיסקים. זה לא נכון? כי יש מתאמים לכונן קשיח במקום כונן דיסקים. כונן SSD ייתן מהירות יותר טובה בעליה של המחשב ובהפעלת תוכנות בפעם ראשונה אחרי הדלקה. מעבר לזה אני לא בטוח שתהיה לזה משמעות. לדעתי לא שווה להשקיע את הכסף והזמן של החלפת הכונן והתקנת המערכת מחדש.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.