עבור לתוכן

ייעוץ בקניית מחשב נייד מסדרת Thinkpad של Lenovo לעבודה משרדית

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך. יודעת שריאלי למצוא גם באזור 3500

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, מחשב נייד ללימודים שנמצא בתיק ביום יום. כלומר, צריך להיות עם זמן סוללה ארוך ומשקל יחסית נמוך. נדרש להריץ בקלות גם תוכנות קצת יותר כבדות של ניתוחים סטטיסטיים ועריכת וידאו. 

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש מזדמן ב-SPSS (ניתוחים סטטיסטיים) ו-Movie maker

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 7-8

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן. עדיפות ל- WINDOWS 7

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אזור מגורים רמת גן

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? מיידית

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד?לא מתוכנן שדרוג

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: יש עדיפות למשקלים נמוכים יותר ועדיפות משמעותית לזמני סוללה ארוכים. מסך גדול מ-13 אינץ'

נערך על-ידי astardov

פורסם

לא הייתי ממליץ על lenovo המעבדה שלהם לא יודעת לתקן במידה ויש תקלה גם במסגרת האחריות.

פורסם

מי זאת "המעבדה שלהם"? שים לב שThinkpad וIdeapad מקבלים שירות שונה (לרוב גם אצל ספקים שונים).

בעבר כשהיו לי Thinkpadים באחריות, תמיד הייתי מתקן אצל IBM והשירות תמיד היה מעולה. אבל היו שינויים, לא יודע מה קורה עכשיו והאם IBM בכלל מטפלת במחשבי לנובו.

עם זאת, בתקציב הנתון זו רק סדרה E הזולה והפחות טובה. למרות שיש איזה שתי חנויות שטוענות שיש להן L470 ב3.5K.

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=957381

פורסם

צודק, מדובר ב Ideapad מעבדת CPM.

אבל באופן כללי לנובו, כי אין להם שום כח כנגד המעבדה, מבחינתם מה שהמעבדה אומרת קדוש.

נערך על-ידי The_MichMan

פורסם

ה - Thinkpad שבאמת מטופלים במעבדות IBM לא בתחום המחירים

של פותחת הדיון.

יש היום זילות במותג Thinkpad.

לא כל מה שמתקרה Thinkpad הוא כזה באמת.

פורסם
ציטוט של askme

ה - Thinkpad שבאמת מטופלים במעבדות IBM לא בתחום המחירים

יש לך רשימה של Thinkpads שIBM מטפלים בהם לעומת כאלה שלא? פעם ראשונה שאני שומע על הבדלים כלשהם בתנאי השירות בתוך המותג.

פורסם

לצערי  לא.

כפי שנכתב מקודם, כל מה שמטופל ב - cpm, לא ממש מרנין את הלב.

הדרך הטובה ביותר זה פשוט לשים לב ל "נותן השירות" שמפרסמת החנות.

למרבה הצער, לנובו החליטה להכליל מוצרים עם עיגולי פינות כאלה ואחרים במותג

ה -thinkpad, כמו סדרות L ועוד, דברים שרחוקים מהאיכות של סדרת T, גם אם

עולים פחות.

פורסם

חשוב להבין שCPM תמיד טיפלו בכל הThinkpadים, וכך גם IBM, ככל שידוע לי. אין חלוקה של נותני שירות בתוך מותג הThinkpad. גם מעבדות IBM וגם מעבדות CPM הן נותני שירות מורשים של לנובו (יש גם כמה חברות אחרות, אך IBM וCPM הן הגדולות), ואתה כלקוח יכול לבחור למי לפנות.

סדרת L אינה מתיימרת להשתוות באיכות לסדרות T/X/P, וזה מובן (גם המחיר בהתאם). זה לא חדש - גם בעבר היו סדרות איכותיות פחות תחת המותג (סדרת R, SL, Edge).

ובתור מי שעובד עם Thinkpads כבר כמעט עשור וחצי, ואוהב אותם מאוד, אני יכול לומר שגם "עיגולי פינות" היו מאז ומעולם, ואפילו בסדרות היוקרתיות היו נפילות לפעמים.

פורסם

אני רואה את חילופי הדברים כאן ביני לבינך כהבהרת הדברים,

לא כמחלוקת.

כל מה שאמרת לגבי הסדרות והאיכות שלהן נכון אין חולק על כך.

אממה, מספיק להסתכל על פוסט הפתיחה בכדי להבין עד כמה מבלבלת

כל ההתחכמות הזאת של לנובו, כשכל המותג מחולק וגם התת מותג מחולק,

מה גם שההבדלים באיכות בין סדרות ה - Thinkpad  יכולים להיות שמים וארץ.

ציטוט של QttP

חשוב להבין שCPM תמיד טיפלו בכל הThinkpadים, וכך גם IBM

או קיי.

אז רצוי ( מאוד ) לבחור נייד שנותן השירות שלו הם מעבדות IBM.

נערך על-ידי askme

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים