עבור לתוכן

מסך IPS טוב לגיימינג

Featured Replies

פורסם
ציטוט של Crapy

הזמנתי אותו נקווה לטוב :)

לא הבנתי כתוב שזה פאנל VA ואז בסוגריים כתוב IPS (מה קורה פה)

וזה לא שולח לישראל

כן לפי מה שכתוב שם זה פנל AH-VA שזה כמו IPS אבל עם צבעים קצת פחות טובים ממנו אבל הרבה יותר מהיר בשביל משחקים

פורסם

לא יודע למה , הפוסט הזה מצחיק אותי:) . בכל מקרה המסך של דל טוב כל עוד 60 הרץ זה בסדר מבחינתך

פורסם

אהלן

אני חושב שאתה ( פותח הדיון ) צריך להבדיל בין גיימינג לגיימינג תחרותי וההבדל בין השניים כאשר בוחרים מסך.

כאחד שמשחק במחשב בערך שני עשורים באופן קבוע, בעיקר סינגלים - אז לבחור מסך מבוסס IPS שמבוסס 60Hz כמו הדגמים

השונים מסדרות U של DELL - אופציה מצוינת.

1. 8MS - לא בעייתי בכלל. אני שנים עם DELL, אין בעיה עם זה ולא תראה שום לאגים\ghosting או הפרעות כלשהם. משחקים

עולים ונראים נפלא - כולל משחקי מולטי ( שנים שיחקתי משחקי Battlefield על מסכים כאלה, היום בעיקר PUBG ׂ).

2. מסכי 144 לדעתי נותנים יתרון לאלו שמשחקים 4-5 שעות ביום במינימום במשחקים תחרותיים. יש הבדל אחרי שמתרגלים.

תשאל את עצמך אם אתה משחק המון תחרותי.. אחרת לא יהיה כדאי, 60 יספיק מעל ומעבר. משחקים תחרותיים שמקנים לך

יתרון יחסי ואפשר להגיד אפילו בחוצפה שקשה לחזור אחורה ל 60.. אלו משחקים בעיקר שהם fast-paced או מבוססים על 

hitscan כמו משחקי CS, Titanfall, COD וכו'.

מבחינת פאנל.. אתה יכול למצוא הרבה דיונים בהרבה אתרים כולל פה, ומי שמכיר מקרוב את סוגי המסכים יגיד לך בצדק את אותו דבר :

פאנל איכותי משרת אותך לכל השימושים ובטח למשחקים - יותר טוב מפאנלים זולים יותר. הצבעים חדים ועמוקים יותר ויש לזה

משמעות שמשחקים במחשב. לקחת 144 עם פאנל IPS ? לדעתי שיקול אישי בלבד, זה יקר אבל אני אישית הייתי לוקח כזה מסך

אם הייתי יודע שאני משחק שעות על גבי שעות כל יום במשחקים מהסוג שמנצלים את זה.

שיהיה בהצלחה. מסך נשאר איתך תקופה ארוכה, כדאי לקחת IPS ואין בעיה עם 8MS. מניסיון.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של RaphaelElash

http://www.lg.com/us/monitors/lg-24GM79G-B-gaming-monitor

24" TN 144HZ 1MS 299$ למעלה ^ 

24" IPS 75HZ 1MS 169$ למטה 

http://www.lg.com/us/monitors/lg-24MP59G-P-gaming-monitor

הTN מעדיף שלא, והIPS כבר הוצע לי וקראתי שהוא לא עובד טוב בכלל ב75HZ ואם מורידים ל60 אז הוא סביר ובגלל זה כבר לקחתי את הDELL שהציעו לי פה.

אמור להגיע בקרוב, נקווה לטוב

פורסם
  • מחבר

הגיע לי המסך ואני קצת בשוק כי ציפיתי מIPS להרבה יותר, הצבעים נראים ממש כמו הTN לא רואה ממש הבדל, והתקנתי כמובן ICC ושיניתי תהגדרות להגדרות מומלצות באינטרנט והכל וקצת בשוק סך הכל כי זה נראה בדיוק אותו דבר, אותם צבעים לבנים כאלה שחור שלא מרגיש טוב, פה אני רואה גוון אדום קצת, והכל מרגיש מוזר יותר

פורסם

אני ממש מופתע לשמוע.. אולי תנסה להחזיר את ההגדרות של המסך לברירת המחדל. יכול להיות שהגדרת משהו בצבעים שמפריע לך.

תסתכל מאחורי המסך צריך להיות כתוב הדגם, תוודא שזה הדגם הנכון.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של --- The King ---

אני ממש מופתע לשמוע.. אולי תנסה להחזיר את ההגדרות של המסך לברירת המחדל. יכול להיות שהגדרת משהו בצבעים שמפריע לך.

תסתכל מאחורי המסך צריך להיות כתוב הדגם, תוודא שזה הדגם הנכון.

כעיקרון שיניתי קצת ובאמת נראה קצת יותר טוב, נראה לי אהבתי סך הכל לדעתי אין לי ממש תלונות על זה אחרי ההגדרות הלכתי לTFTCENTRAL  האלו והורדתי את הCCI הזה שלהם ולפי ההגדרות שלהם, ונראה לדעתי צבעים טובים

אין Ghosting ממה שחוויתי וסך הכל גם זול מאוד בהשוואה למסכי הTN שניסיתי

סך הכל מרוצה, אז תודה :)

פורסם

אם מותקן אצלך דרייבר של nvidia אתה יכול לשחק עם הצבעים בלוח הבקרה של nvidia ואולי להגיע לתוצאות שיותר תאהב.

תתחדש ותהנה!

פורסם
  • מחבר
ציטוט של --- The King ---

אם מותקן אצלך דרייבר של NVIDIA אתה יכול לשחק עם הצבעים בלוח הבקרה של NVIDIA ואולי להגיע לתוצאות שיותר תאהב.

תתחדש ותהנה!

כן נראה לי זה היה הבעיה שלי גם בTN חבל שלא ידעתי על זה

זה היה על limited range וברגע ששיניתי את זה כל הצבעים התשנו עולם חדש בערך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים