פורסם 2017 בדצמבר 277 שנים אני מחפש מודם ראוטר לתשתית בזק (100 מגה). הדירה לא גדולה, כ-70 מטר לכן אני לא מודאג מכיסוי WIFI אבל מכיוון שיש בבית סטרימר ו2 לפטופים שעובדים רק באל-חוטי, חשוב לי שאקבל את המהירות המקסימלית גם בWIFI. כרגע מסתכל על TP-LINK C7 ועל הוי אר 600, אני קונה בארץ וקצת מודאג מעניין הקושחה שנעולה לעדכונים. אשמח להמלצות לראוטר סביב ה-400-500 ש"ח שייתן לי ביצועים גבוהים גם בחיבורים אל-חוטיים. תודה
פורסם 2017 בדצמבר 317 שנים ה-C7 אינו כולל מודם VDSL. רשימה של נתבים הכוללים מודם VDSL תוכל למצוא כאן - http://www.netcheif.com/Articles/VDSL_Router/VDSL_Router.htm
פורסם 2018 בינואר 227 שנים רכשתי VR600 ואני ממש לא מרוצה. נופל הרבה בעיקר כשמורידים הרבה מידע. עברתי לבאנדל של בזק, קצת יקר, נתנו לי ראוטר של DLINK, AC, עובד סבבה. יכול להיות שיש לי בעייה בחוטים וה VR600 לא ידע להתגבר עליה, בכל מקרה אני אישית לא מרוצה ממנו.
פורסם 2018 בינואר 227 שנים גם ה VR600 שאני פגשתי ממש לא משהו. התייעצתי כאן בפורום ובשבוע שעבר שלחתי אותו לבדיקה אצל היבואן... https://hwzone.co.il/community/topic/581924-ציוד-חדש-ואינטרנט-איטי/ מקווה שימצאו שהוא לא תקין, אחרת אני בבעיה.
פורסם 2018 בינואר 297 שנים ה VR600 שלי מאוד מקרטע, הרבה ניתוקים, 5G מפסיק אחרי כמה דקות. יכול להיות שיש לי בבית תשתית בזק מאתגרת, לא ברור לי, אבל מאז שעברתי לראוטר AC שקיבלתי מבזק המצב הרבה יותר טוב. לא הייתי משאיר את VR600 ברשימת המומלצים. אצלי הוא מאופסן במחסן כרגע... דרך אגב אפשר לעשות WDS בתדר 5G? לא מצאתי אופתיה כזאת.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.