עבור לתוכן

סוף סוף עושים סדר ב-HDR

Featured Replies

פורסם

היוזמה החדשה של ארגון VESA מגדירה שלוש רמות שונות של תמיכה ב-HDR, שיסייעו לצרכנים להבין מה הם מקבלים בתמורה לכספם

לכתבה

פורסם

למה ? למה כל דבר צריך להיות מסובך ? אז מה ? בעוד שלוש שנים יהיו 7 דרגות HDR ? בקיצור, נמאס ....

פורסם

עוד נתון בשביל לבלבל אותנו.. גם ככה אני הולך לאיבוד כל פעם שאני מחפש מסך

פורסם

זה לא רק נתון. מילא זה היה נתון - אז חצי נחמה.

אבל זה נתון עם 3 אפשרויות בתור התחלה.

ועל זה יצאו עוד תקנים של אחרים מטעם עצמם

ולך חפש למה התכוון המשורר ועל מה אתה / אנחנו משלמים בתכל'ס.

פורסם

הרמות נועדו להוציא עוד כסף ממשתמשים... והרבה כסף. כיוון שכיום ישנם הרבה יותר משתמשי high end מבעבר אשר מוכנים לשלם ביוקר על החידושים האקסקלוסיביים [ממש בדומה לשגעון האייפונים]. דבר שדוחף את היצרניות ליצור הבדלה, במכוון, בין הטכנולוגיות השונות, וברמתן. ברור שהיצרניות ירוויחו משוק הפרייארים/הטחונים בכסף [שהרי גם ככה יקנו], המתרבים מדי יום. זה ברור שלא משתלם לקנות את הטוב ביותר אבל יהיו מספיק כאלה שיקנו ובכך יהפכו את המוצר לרווחי. זאת למרות שיחס האיכות, בין הרמה הגבוהה לנמוכה, יהיה נמוך בהרבה מהיחס במחיר. אבל, בסופו של יום זה משתלם לכולם כיוון שכל עוד ישנו זרם שדוחף את החברות לחדש, יגיע גם היום שהצרכן השפוי יוכל להנות מהטכנולוגיות הללו במחירים תחרותיים [וזה לא לוקח יותר מדי זמן בדר"כ]. לכן, צריכים לקוות שהתקנים האלה שהם מנסים לדחוף אכן יתפסו...

פורסם

תנו לי 24 אינץ' fhd בקצב 144hz ובפאנל ips בפחות מ2000 שקל ועזבו אותי מכל הHDR הזה

פורסם

השאלה במה זה יתבטא - נאמנות לצבע? טוב יותר למשחקים או סרטים?

פורסם

הרמה הנמוכה היא סה"כ מה שהיה עד היום עם בהירות מעט גבוהה יותר. רק 2 הרמות הבאות יכולות להיחשב כHDR.

פורסם

.

פורסם

תחכו למסכי גיימינג OLED עם דולבי ויז'ין

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים