עבור לתוכן

שאלה חשובה על החזרת מחשב נייד שנפתח

Featured Replies

פורסם

שלום,

לפני שבוע - שבועיים התנהל כאן דיון האם אפשר להחזיר מחשב נייד לאחר שנפתח בגלל חוסר שביעות רצון ממנו.

המסקנה שהגענו אליו הייתה שאם מזמינים דרך האינטרנט, אפשר תוך 14 יום עם תשלום של 5% או עד 100 שקל.

מסקנה זו הוכחה בדרכים שונות כמו למשל מכאן: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4595787,00.html

אני רוצה לקנות נייד חדש, התקשרתי ל-2 חנויות שנראות רציניות, ביניהם אחת שהייתה ב"קנייה נכונה" בזאפ. את שניהם

שאלתי האם אפשר להחזיר אם לא אהיה מרוצה, ושניהם אמרו לי בניסוחים כאלו ואחרים שלא. אחד אמר שאפשר בניכיון

של 30%, ואחד אמר שפשוט אי אפשר.

מה זה אומר?

או שהם לא מודעים לחוק בכלל. או שהם כן מודעים אך הם חושבים שאני לא מודע לחוק ורוצים שאחשוב שאי אפשר

כדי לא להסתבך. בכל מקרה, התשובה שלהם יוצרת אנרגיה לא טובה / ישירה.

אני יכול להבין אותם שמבחינתם הם לא רוצים לקבל חזרה מוצר שנפתח. מצד שני, אם יש משהו שבאופן מהותי אני

לא אוהב, אני לא עכשיו אתקע עם משהו שעלה לי כ-3,500 שקל כי לא היה לי צ'אנס להתעסק איתו קצת ולראות

אם הוא נח לי.

השאלה מה אני עושה עכשיו? 

מתקשר לעוד חנויות בתקווה שיש חנות שתגיד לי "בטח! לפי החוק יש לך עד 14 יום להחזיר!".

או - לקנות מאחת החנויות שאומרות שאי אפשר, ובמידה ולא אוהב את המוצר אתחיל להתווכח איתם

ולהכנס לכסח ואיומי בית משפט אם הם לא יסכימו לקבל חזרה?

כל זה כי כבר נכוויתי שקניתי מחשב נייד ואחרי זמן גיליתי לצערי שכלל לא טוב.

תודה!

פורסם

נשמע שחיפוש של חנות שכן תסכים אפילו במחיר קצת יותר יקר של המחשב יותר נכון לעשות.

פורסם

וואן טו -

אתה שואל שאלות קידבג, ואח"כ מתפלה על התשובות.

זה מה שהתכוונתי כשאמרתי בדיון ההוא שגם אם זה קיים, לעיתים יוציאו לך את הנשמה 

עד שיקיימו את זה.

וה - " סקר" שלך רק מוכיח את זה.

ברוך הבא לארץ הקודש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים