פורסם 2017 בדצמבר 157 שנים מחבר ראיתי אבל אף אחת משתי האופציות לא מסומנת בוי (אם אני מסמן זה מדווח על שגיאה שאי אפשר לשמור)
פורסם 2017 בדצמבר 157 שנים אוקיי .. תנסה במצב בטוח לגשת לסימון וי? ו/או יש לך אפשרות לפתוח את מערכת הפעלה עם קומנד אולי יעבוד שם..
פורסם 2017 בדצמבר 167 שנים מחבר גם במצב בטוח זה לא נתן לי להוסיף "וי" בהרשאות. מה שכן עבד זה הפקודות בCMD...עשיתי ריסט וכלום.
פורסם 2017 בדצמבר 167 שנים משהו שיחק לך בהגדרות אין לדעת מה גרם לזה.. לי נגמרו הרעיונות חוץ מהתקנה מחדש
פורסם 2017 בדצמבר 167 שנים לא ראיתי שהפעלת את מתקן הבעיות של מערכת ההפעלה להשמעת צליל -> http://www.thewindowsclub.com/no-sound-on-windows-8-7
פורסם 2017 בדצמבר 167 שנים מחבר תודה על העזרה אבל מיציתי כבר את כל האפשרויות האימפוטנטיות של ווינדוס... כמובן שהוא לא יודע לזהות את הבעיה
פורסם 2017 בדצמבר 167 שנים ציטוט של Totalost לא הולך.... בפקודה השניה יש שגיאה, administraors - צ"ל administrators נערך 2017 בדצמבר 167 שנים על-ידי yotam
פורסם 2017 בדצמבר 167 שנים מחבר תודה על התיקון, אבל הקלדתי את הפקודות במצב בטוח והן עבדו, עדיין אין שינוי.
פורסם 2017 בדצמבר 167 שנים אני הייתי פשוט מתקין מחדש את המערכת הפעלה... אתה יכול לנסות סריקה עם SFC /SCANNOW
פורסם 2017 בדצמבר 167 שנים מחבר ניסיתי איחוי וגם סריקה לשגיאות מריץ עכשיו דרך השורת פקודה כמו שהראית...נחזיק אצבעות לגבי ההתקנה מחדש- סתם מתבאס על איבוד תוכנות ולהתקין הכל מחדש
פורסם 2017 בדצמבר 167 שנים גם לאיבוד התקנת תוכנות קודמות יש פתרון - יש פה מומחים ממני שיודעים להסביר לך איך "לסחוב" תוכנות שהיו קיימות להתקנה החדשה של הווינדוס אגב - הבעיה הזו של ווינדוס 7 דיי נפוצה לפי החיפוש שעשיתי בגוגל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.