עבור לתוכן

תחנת עבודה יוקרתית: הכירו את המחשב הנייד הראשון של PNY

Featured Replies

פורסם

היצרנית האמריקאית שמוכרת בעיקר תודות למוצרי האחסון וכרטיסי המסך שלה מתקדמת צעד נוסף קדימה

לכתבה

פורסם

המחיר הכביכול גבוה הוא לא העניין. כי בחברות אחרות המצב לא יותר טוב ( עם כרטיסים דומים ). העניין ( לא רוצה ישר לומר הבעיה ) הוא איך הניידים הלכה למעשה מבחינת התיפקוד והתפוקה. בקיצור, בהחלט לשים על הכוונת ( שלום מפעילי הסוליד ), אבל קודם לוודא מה ואיך הם עושים בתכל'ס.

פורסם

"שמחליטה לכוון דווקא אל קהל היוצרים המקצוענים, ולא אל חובבי הגיימינג.", האתר לא חייב להדגיש כאילו הוא פונה רק לגיימרים ושזה רק אקסטרה... Anandtech למשל מראש פונים גם לקבל המקצועי ולא רק לגיימרים, ולכן לא כותבים בכל כתבות על חומרה מקצועית את ההקדמה על הגיימניג ואיך זה ישליך על הגיימינג...

פורסם

^בכתבה הזו בסך הכל נכתב שלמרות שרוב הניידים ה'כבדים' מיועדים לגיימינג במוצהר הפער PNY משווקת ליוצרים וגרפיקאים. (הגיוני בהתחשב בנתח שוק שלה בכרטיסים אלו) בנוגע לתחושה שהאתר פונה יותר מידי לגיימינג. אני ממש מסכים איתך. זו אחת מהסיבות שלי (גרפיקאי ותלתיסט אבל ללא עניין בגיימינג) נמאס מהפורום וכבר הרבה זמן שרק עובר על הכתבות בחוץ.

פורסם

^^^

היי

אבל עדיין זקוקים לאנשים כמוך ( בעלי נסיון עשיר בתחום ) דווקא בגלל

המיעוט היחסי של המבינים בתחום.

ובמבינים אני מתכוון בראש וראשונה לאלה שעוסקים בשטח על בסיס יום יומי

במערכות ויישומים של גרפיקה ותלת.

אז נכון, יש הרבה פחות באזז והערכה לאלו שמייעצים בתחום, אבל עדיין, זה חיוני מידיי מכדי להזניח את הגשת העזרה לגמרי.

פורסם

כרטיס הקול המושקע הוא אך ורק לגיימינג. לא סביר שוורקסטיישן יצטרכו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים