פורסם 2017 בנובמבר 308 שנים היי חזרתי היום מבית הספר והדלקתי את המחשב והוא פשוט נדלק ונכבה לכמה שניות ועושה את אותו הדבר כמה פעמים ולפעמים הוא עולה אבל לביוס(אין לי שליטה על הביוס) ולאחר מכן ישר נכבה ונדלק מפרט אם צריך cpu: i5 2500 mt: gigabyte ga h61m s2pv gpu:gtx 1050ti 4gb בבקשה תעזרו
פורסם 2017 בנובמבר 308 שנים זה יכול להיות המון סיבות, אני נזהר כרגע שלא להאשים את הלוח. איזה ספק כוח יש לך? איזה זיכרון ram יש לך ובכמה סטיקים?
פורסם 2017 בנובמבר 308 שנים היי כאמור, יש סיבות למכביר. אז תתחיל מהדברים הבסיסיים. ראשית, תנתק את העכבר והמקלדת ותעדכן.
פורסם 2017 בנובמבר 308 שנים מחבר ניתקתי ובכל זאת לא עובד ניתקתי כרטיס מסך עדיין לא ולוח אם חדש לפני חודש
פורסם 2017 בנובמבר 308 שנים 500w.... גנרי או איכותי? -נתק הכל מהמחשב, תשאיר רק מסך -נסה לשים את הזיכרון בסלוט אחר. -נסה לבדוק עם ספק אחר. (אם יש לך עוד מחשב בבית)
פורסם 2017 בנובמבר 308 שנים מחבר לא יודע מה זה גנרי אבל אם זה סיני אז כן ניסיתי לנתק הכל לא עובד ניתי לשים בסלוט אחר לא עובד יש לי מחשב אחר חיברתי את הספק שלי למחשב השני והמחשב השני עובד עם ספק שלי
פורסם 2017 בנובמבר 308 שנים נסה לשים את הספק השני במחשב הבעייתי. אם עדיין לא עובד, הלוח תקול. אם הוא בן חודש פנה לחנות שקנית ממנה.
פורסם 2017 בנובמבר 308 שנים מחבר ניסיתי ולא עובד אבל החנות היא אייבורי הם אמורים לקבל נכון יש קבלה יש קופסה
פורסם 2017 בנובמבר 308 שנים כן כמובן. שיבדקו אותו אצלם. ממליץ לקנות ספק טוב, אולי הסיני הגנרי הרג את הלוח. נערך 2017 בדצמבר 17 שנים על-ידי User_Name
פורסם 2017 בדצמבר 27 שנים מצטרף להמלצתו של user_name, ספק זרם הוא לב ליבה של המערכת (בנגוד לדעה הבסיסית) והוא קובע את איכותה יציבותה ואמינותה. אספקת זרם אינה דבר של מה בכך: כל הרכיבים בכללם לוח מעבד וכדומה... "רוכבים" על הזרם ומעצבים אותו. הזרם במקורו הוא הספק כח בכבודו ובעצמו. הוא צריך להוציא מתח נכון ויציבות של אותו זרם ללא תנודות. בלי אספקת זרם תקינה ואיכותית, ניסיונות לעצב "זרם קלוקל" לאחר מכן, משולים לכישלון ולנזקים לחומרה. בציוד מקצועי כגון שרתים, המערכת בודקת את איכות הזרם בטרם עולה בכל boot, תהליך שנמשך כדי 20-30 שניות. במידה והזרם אינו 100% פיקס, המערכת לא תעלה ותבקש החלפת ספק הכח. נערך 2017 בדצמבר 57 שנים על-ידי nec_000
פורסם 2017 בדצמבר 57 שנים מחבר היי החלפתי לוח אם נראלי זה היה בעיה בלוח אם כי היו לו שיניים שבורות בכניסה של המעבד וזה עבד לכמה שעות ושוב פעם לא עובד מה יכולה להיות הבעיה ספק כוח? כי אני החלפתי מהמחשב של אחותי והוא עדיין ככה המחשב שלי אם צריך אני אקנה גם ספק כוח אבל השאלה מה באמת הבעיה לפני שאני אלך למעבדה נערך 2017 בדצמבר 57 שנים על-ידי Yanir Davidov
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.