עבור לתוכן

מחשב נייד ללימודים עד 3k

Featured Replies

פורסם

מחשב נייד ולכן חלק גדול לא רלוונטי, אבל עדיין מילאתי את השאלון בהמלצת askme.

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?  500

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס בסיסי, אפשרות לפוטושופ קל (מקווה שזה לא מקפיץ את המחיר מאוד) 

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. ---------------------

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). --------------------

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? -------------------------------------

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 3

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן ולפטופ אז לא רלוונטי

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. איזור חיפה-קריות

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? ימים קרובים

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).לא

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד?לא רלוונטי, לפטופ

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: חשובה אחריות רצינית, משקל קל - מיועד ללימודים, סוללה שתחזיק כמה שעות טובות.

הערה לא קשורה, כמה שהבנתי הפורום כן מתעסק גם עם המלצות למחשבים ניידים, אז אולי שווה להרכיב גם שאלון שמכוון אליהם.

נערך על-ידי exeLz

פורסם

היי

כשתחליט מה התקציב, תגיד.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של askme

היי

כשתחליט מה התקציב, תגיד.

כמו שכתבתי, אני לא יודע מה בדיוק הגיוני לשים כתקציב. יש מספיק כסף למחשב בכללי, אבל בתור חייל משוחרר אני לא הולך לקנות את המחשב הכי יקר שקיים. בשביל זה כתבתי את הדרישות בתקווה שחברה פה יוכלו לתת לי פה הצעות כדי שאוכל להבין את טווח המחירים.

כן מן הסתם אפשר לקנות מחשב גם ב20 אלף ש"ח אבל ברור שהוא יהיה מוגזם לדרישות. אפשרי בוודאות להציע לי מחשב בהתבסס על הבקשות שלי.

כשתהיה לך תגובה עניינית ומועילה, שמתאימה לאדם שעבר בהצלחה את כיתה ו', תגיב.

פורסם

נא למלא שאלון. בהקשה על המילה המודגשת. 

תודה. 

פורסם
  • מחבר
ציטוט של askme

נא למלא שאלון. בהקשה על המילה המודגשת. 

תודה. 

ראיתי את זה והנחתי שלא רלוונטי כי זה לפטופ אבל אני אמלא את השאלון עכשיו ואערוך את הפוסט. 

תודה :) 

פורסם

:jafafa:

פורסם
  • מחבר
ציטוט של User_Name

תודה, יש סיבה להעדיף את המחשב שהצעת על המחשב הזה - https://ksp.co.il/?select=.268..211..2639..456..580..855.&kg=&list=1&sort=2&glist=1&uin=41329&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=..&rintersect=&store_real= למשל? אין לי ממש צורך במסך מגע ואני חושב שמעבד מהדור הקודם יעשה את העבודה בשביל השימושים שלי. 

פורסם

אני לא רואה טעם בלקחת חומרה ישנה, אבל גם זה יעשה את העבודה.  אגב מסך מגע,  אתה לא חייב לגעת בו :D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים