עבור לתוכן

מחשב משחקים (כולל מסך) עד 5000

Featured Replies

פורסם
ציטוט של chammy

אני אפילו שוקל mini-itx. חוץ מזה שיעלה בסביבות 300 שקל יותר (זה מה שיצא לי, אני חושב שהכל תואם, אבל זו פעם ראשונה שלי), יש חסרונות עבורי? עם שני סלוטים של RAM אני אחיה.

המפרט שבנית בסדר, רק צריך ספק מודולרי איכותי כמו שetal ציין וכמובן לוודא שהכרטיס מסך נכנס ושקירור המעבד הבסיסי לא מתנגש בספק. 

פורסם
  • מחבר

-האתר של cougar אומר שהQBX יכול לקבל כרטיס מסך עד 35ס"מ, והכרטיס מסך המדובר הוא באורך 16.9 ס"מ, אז צריך להיות בסדר מהבחינה הזו. (למעשה גם הכרטיס הרגיל הוא רק 25 ס"מ, אבל זה שבקישור מותאם ספציפית למיני ITX. זה משנה? אני מניח שהכרטיס הרגיל עדיף אם הוא נכנס. טובים שני מאווררים מן האחד?)

אבל הספק לא מתאים! לא יודע לגבי הגודל אבל יש בעיה עם השקע, שלפי האתר של COUGAR צריך להיות הפוך או על הצד. יש ברשת כמה שמעידים ממקור ראשון שהם הצליחו גם עם ספקים שלכאורה לא אמורים להתאים, וגם יש אחד שהצליח בעזרת כבל עם זוית ישרה. אבל מכיוון שהכוונה היא לתת לחנות לדאוג לבנייה, אני לא בטוח שאני רוצה להסתכן בזה. לא מצאתי בTMS ספק מודולרי שיש לו שקע הפוך כמו שהם מבקשים (לפחות לא של 550W), אבל קצת מוזר שהם מוכרים מארז ואין להם אף ספק.

אנסה להתקשר מחר, בינתיים אשמח לרעיונות לספק שכן מתאים, או למארז אחר... (חבל, הQBX דווקא נראה סבבה חוץ מזה.) זה גם היום האחרון לנצל את המבצעים...

פורסם

ההתאמה של כרטיס המסך ל-ITX זה רק העובדה שהוא קצר יותר, במארז כזה שיש יותר מקום עדיף כרטיס עם עוד מאוורר. לא שמתי לב קודם לעניין הזה של ה-QBX עם השקע אבל יש את FSP Hyper M 600 עם שקע בכיוון שאמור להתאים, האמת שאפילו ספק של 450w היה מחזיק בלי בעיה את המפרט הזה.

פורסם
  • מחבר

השקע מתאים, עכשיו הספק גדול מדי... איזה כאב ראש.

פורסם
  • מחבר

עד כמה קריטי שיהיה ספק מודולרי? כי cougar עצמם אומרים שסדרת STX של הספקים שלהם מתאימה לQBX.

פורסם

אפשר להסתדר עם ספק לא מודולרי אם אין ברירה במיוחד שבמארז הזה יש קצת יותר מקום מהראשון שבחרת, דבר עם tms הם אלו שיצטרכו להרכיב את זה.

- ספקים של cougar לא נחשבים טובים במיוחד, עדיף ספק של יצרן אחר אם אפשר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים